Tablets & Ipads

Sorteer op:
zoek
 
Waterdichte tablet beschermer Malta
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
kurk muismat Tonya
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Houder Priot
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Kurk muismat MATTY
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
sublimatie muismat Subomat XL
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Mousepad
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met full colour opdruk
Ronde muismat
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met full colour opdruk
Heli muismat
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Ergonomische neopreen muismat ERGOPAD
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Laptoptas Novac
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Papillon laptop case
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Max. aantal drukkleuren: 1
Vilten laptophoes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Tablet hoes bedrukken

Nu er in bijna elk huishouden wel 1 tablet is, wordt de laptop in een hoog tempo van de markt verdrongen. De tablet is dan ook een handzaam en makkelijk bedienbaar item dat voor veel doeleinden geschikt is. Vandaar dat ook accessoires voor een tablet gretig aftrek vinden. Hier zijn vele varianten op die wij u graag in deze categorie aanbieden. Niet alleen om de tablet te beschermen in de vorm van een hoes of cover, maar ook om de tablet nog beter te bedienen. Wanneer u deze accessoires voor tablet en Ipad laat bedrukken met uw logo, weet u zeker dat u met dit relatiegeschenk altijd in beeld bent bij de gebruiker.

Met een tablet of Ipad kunt u overal en altijd werken. Een Ipad en tablet zijn een stuk kleiner dan een laptop en daardoor makkelijk om overal mee naar toe te nemen. Een tablet of Ipad zijn echter wel erg gevoelig als het gaat om storingen of stuk gaan. Daarvoor zijn er een aantal accessoires die deze nadelen voor een deel kunnen opheffen. We hebben accessoires die het gemak van een tablet of Ipad nog verder verbeteren. En accessoires die de tablet of Ipad beschermen, denk bijvoorbeeld aan een tablet hoes of cover. Wilt u makkelijk kunnen typen op een tablet dan kunt u bijvoorbeeld een apart toetsenbord koppelen aan de tablet. Zodat u sneller en eenvoudiger door kunt gaan met uw werk. En een standaard om de tablet neer te zetten zonder de tablet constant in de handen te moeten houden.

Zo zijn er nog veel meer accessoires die goed van pas komen bij het dagelijks gebruik van de tablet of Ipad. Bij veel artikelen staat beschreven voor welk type tablet of Ipad het artikel geschikt is, maar heeft u specifieke vragen aarzel dan niet om de expertise van ons team in te schakelen. Zij zoeken graag uit wat voor u de beste oplossing is.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.


video