Muismatten bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Mousepad Vaniat
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Sublimatie Muismat
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk
sublimatie muismat Subomat
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Mousepad van kurk
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met gravering
Muismat Topick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
kurk muismat Tonya
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Kurk muismat MATTY
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
sublimatie muismat Subomat XL
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Mousepad
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met full colour opdruk
Ronde muismat
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met full colour opdruk
Heli muismat
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Ergonomische neopreen muismat ERGOPAD
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Muismat bedrukken

Een onmisbare accessoire voor de doorgewinterde pc en laptop gebruikers is de muis zeker. Door de muis op een muismat te gebruiken glijdt de muis sneller en werk je dus ook sneller met de muis. Dit praktische relatiegeschenk zal dagelijks worden ingezet. Er zijn verschillende soorten muizen en muismatten waar u een keuze uit kunt maken.

Bedruk de muis en muismat daarom met je logo of tekst en deze wordt iedere dag gezien! Relatiegeschenk4you zal ervoor zorgen dat uw bedrukking perfect op de muis of muismat wordt gedrukt, waardoor u een relatiegeschenk of promotiemiddel van formaat heeft .

Hoewel de laatste jaren de tablets een enorme opmars kennen blijven laptops en computers toch favoriet als het om het dagelijkse werk of bezigheden gaat. Het grotere scherm in combinatie met een fatsoenlijk toetsenbord maakt dat dit fijner en sneller werkt. Dat is ook het geval met de muis en muismat. Door de muis aan de pc of laptop te koppelen kun je direct gebruik maken van de muis. Met een muis en een muismat kun je daarna sneller werken, gamen enÂchatten.

Bij de muismat hebben we een aantal leuke bijkomstigheden. Bijvoorbeeld muismats waar achter je een foto kunt leggen, waardoor je de muismat tevens als fotolijst gebruikt en iedere dag je favoriete mensen of uitzicht ziet. Het is ook mogelijk om naast het logo een kalender af te drukken, met weeknummers en speciale feestdagen zo kan de gebruiker in één oogopslag zien welke dag het is.
Naast deze voorbeelden zijn er nog veel meer bedrukkingsmogelijjkheden van de muismat. Door zijn platte vorm en grote drukoppervlak is er veel mogelijk. Informeer bij de mensen van Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.

video