Opvouwbare tassen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Strawberry opvouwbare tas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 1 drukkleur
opvouwbare RPET boodschappentas Lulu
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 3
Bungalow opvouwbare shopper
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Opvouwbare draagtas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
opvouwbare katoenen tas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
opvouwbare boodschappentas Nepax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Opvouwbare tas bedrukken

Omdat we steeds zuiniger omgaan met onze omgeving en het milieu nemen we vaker onze eigen tas mee als we boodschappen gaan doen. Dat geeft je als reclame maker weer een extra reden om een tas als relatiegeschenk weg te geven. Zeker wanneer het een opvouwbare tas betreft. Deze tassen zijn tot een klein pakketje gevouwen zodat ze makkelijk mee gaan in de jaszak, fietstas, handtas, auto en verder. Zo heb je altijd een tas bij de hand zonder dat het veel ruimte inneemt. Het pakketje vouw je eenvoudig open tot een volwaardige tas waar je aanzienlijk wat boodschappen of informatie in kwijt kunt.

De opvouwbare tassen bedrukt Relatiegeschenk4you met uw logo of reclame. Een praktisch relatiegeschenk en ook nog een goede reclamedrager, dat zijn opvouwbare tassen zeker. Omdat de regering het gebruik van plastic tassen wil verminderen, moet er tegenwoordig geld worden gevraagd voor een plastic tas. Gevolg hiervan is dat consumenten steeds kritischer omgaan met tassen en zelf vaker een tas meenemen.

Opvouwbare tas als relatiegeschenk

Herbruikbare tassen worden dus vaker gebruikt en zijn meer in trek. Speel hierop in door een herbruikbare tas als relatiegeschenk weg te geven. Zeker de opvouwbare tassen zijn super handig in het dagelijks gebruik. Ze zijn klein en licht, dus makkelijk mee te nemen en weg te stoppen. Als je de tas uitvouwt kom je er achter dat ze best groot zijn en er nog heel wat boodschappen in passen.

Logo op een opvouwbare tas

Doordat de tas een redelijk groot plat vlak is, kun je deze zeer fraai bedrukken met een logo of een tekst. Over het algemeen zijn alle tassen te bedrukken met meerdere kleuren. Ook is het mogelijk om de tassen aan 2 zijden te bedrukken.
Als een opvouwbare tas in een hoesje of etui zit is het vaak ook mogelijk om de etui te bedrukken ( tegen een meerprijs). Wij informeren u graag over de mogelijkheden en laten u zien wat de mogelijkheden en prijzen zijn van de diverse opties. Wilt u een sample ontvangen van een onbedrukte tas? vraag het ons team of bestel ze via de site. Zo kunt u de kwaliteit van de tas en het model en kleur beoordelen.

Voordelen van de opvouwbare tassen.
Hoe kun je de pluspunten van de opvouwbare tassen het beste benoemen.
Wij geven hier een opsomming van de diverse voordelen van de tassen die je kunt opvouwen.
1. Een product geschikt voor een grote doelgroep. Iedereen doet boodschappen en wil dan zijn boodschappen op een makkelijke manier meenemen. Een boodschappentas is dan een handig artikel. Maar vaak vergeet je de tas of heb je meer boodschappen dan in de tas kunnen. Dan is het fijn om een opvouwbare tas bij je te hebben. 
2. Klein en compact. Een opvouwbare tas vouw je op tot een klein en licht pakketje dat je overal in kunt stoppen. Elke jas of tas heeft wel een vakje waar je dit kleine pakketje in kwijt kunt. Je hoeft niet iets mee te sjouwen, je hebt hem ongemerkt altijd bij je.
3. Het is een perfect reclame item. Je kunt op de zijde van de tas heel mooi je naam of logo zetten. Die ziet niet alleen degene die de tas gebruikt maar ook alle mensen die hij of zij tegenkomt. Een geweldig reclame item dus.
4. Voldoende bedrukkingsformaat. Omdat de tas vlak is en plat kun je deze goed bedrukken. Ook is er voldoende ruimte om uw naam of logo te laten opvallen.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij informeren u graag.

 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.