Reizen

Sorteer op:
zoek
 
Tassenhouder voor op trolley
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Mapje voor reis- inentingspapieren
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard met 1 kleur opdruk
kofferlabel Glasgow
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
custom made kofferlabel Luton
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk
Tashouder Doxen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
kofferlabel London
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Kofferlabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
bagagelabel
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Tassenhanger met spiegel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
bagagelabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
bagage label Raner
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
TIP!
Bagagelabel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour

Reistas met logo

Wat een genot kan reizen toch zijn, lekker er op uit en de wereld ontdekken. Dat kan natuurlijk in je eigen land of over de hele wereld. Zakelijk of prive. Alleen of met meerdere mensen. Je kunt het meestal zelf bepalen en dat maakt reizen ook erg fijn. De reis ergens naar toe of vandaan vergt meestal wel wat voorbereiding. Je spullen pakken, belangrijke documenten ( paspoort, tickets en meer) niet vergeten en thuis de boel netjes achterlaten. Wanneer je je reisuitrusting op orde hebt is dat vaak al een hele geruststelling. Een goede tas, bagagelabel of paspoortmap is essentieel.

Vandaar dat veel bedrijven hier op in spelen en hun medewerkers, klanten of relaties een mooi geschenk geven voor op reis. Zo geef je een praktisch cadeau dat in een prettige setting ( meestal dan) gebruikt wordt. Je koppelt je naam of bedrijf aan een positieve ervaring. En je relatiegeschenk zal iedere keer weer gebruikt worden.

Natuurlijk maken bedrijven en organisaties die in de reisbranche actief zijn hier gebruik van maar het is juist ook geschikt voor de bedrijven die dat niet zijn. Je kunt jezelf eens op een andere manier profileren en onderscheiden van je concurrenten.

De tassen, labels, paspoortmappen en meer die in deze categorie vallen kunnen wij allemaal bedrukken met je logo, tekst, slogan of ontwerp. Wanneer je ons je logo toestuurt, maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef en kun je zien hoe jouw logo op het artikel er uit komt te zien. Hier zijn geen kosten aan verbonden en kunnen wij ook vrijblijvend vooraf aan je sturen.

Reis dus eens af naar deze categorie en zoek een artikel uit dat aansluit bij jullie doel, budget of doelgroep. Mocht je nog vragen hebben of meer willen weten, aarzel dan niet maar bel of mail ons voor meer informatie.

¬ 

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
¬ 

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.
¬ 

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot¬  bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.