Goedkope koeltas

Sorteer op:
zoek
 
TOPPER
koeltas Tivex
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
koeltas Tradan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
koeltas Nipex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
koeltas Coolcan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Koeltas Aspen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
koeltas Fridrate
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Rechthoekige koeltas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Koeltas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 120 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
blikjes koeltas PrintCan
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard bedrukt met full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
koel tas Radant
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Koeltas 6 blik
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colouropdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
TIP!
Vouwbare koeltas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Goedkope koeltas bedrukken

Een leuk relatiegeschenk of promotioneel artikel, dat niet teveel kost maar wel praktisch te gebruiken is. Dat is een koeltas of koelbox zeker. Een koeltas kun je op vele manieren inzetten en voor vele doelgroepen. Een koeltas voor het gezin dat een dagje uitgaat en een koeltas met lekkere drankjes en hapjes meeneemt. Een koelbox voor de sportievelingen die onderweg graag hun dorstlessen of een koelbox voor de forens die veel in de auto zit en voor onderweg een versnapering meeneemt die lekker koel blijft.

Maar ook als u uw producten op warme dagen aan uw klanten wilt meegeven is een koeltas erg handig. Dit is een ultieme vorm van klantenbinding en u zult uw klanten weer terug zien met uw koeltas.

Waar het ook voor bedoeld is, een koeltas of koelbox is promotioneel perfect inzetbaar en kan natuurlijk worden bedrukt met uw eigen logo, tekst of opdruk.

Het assortiment aan goedkope koeltassen is ruim, er zijn diverse modellen en ook veel verschillende kleuren beschikbaar. De prijs bij Relatiegeschenk4you is inclusief 1 kleur bedrukken, maar meerdere kleuren bedrukken is ook mogelijk.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.