Koekjes

Sorteer op:
zoek
 
Koekje 6,7 gr. flexoprint
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 3000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 3
Stroopwafels in blik
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Koekjes bedrukken

Als u zich zorgen maakt over wat u als een promotioneel artikel moet gebruiken, of als u niet kunt kiezen welke middelen u in uw volgende marketingcampagne wilt steken, dan heeft u geluk, aangezien we alle oplossingen hebben om uw presentatieproblemen op te lossen. Als u koekjes met een opdruk erop overweegt, is dit een goede methode om vooruitgang te boeken. Koekjes met logo kunnen de aandacht van de mensen vangen op een subtiele manier. Het gebruik van koekjes met het logo van uw merk of bedrijf zal een geweldig idee zijn, aangezien het iets is waar mensen dol op zijn.

Waarom zou u overwegen om in koekjes te investeren als relatiegeschenk?

Koekjes die verpakt zijn in een folie die voorzien is van uw bedrijfsnaam of het logo van uw organisatie erop is het beste om te geven bij een lekker kopje koffie of thee. Uw bedrijfsnaam of logo komen ongemerkt naar boven en blijven in de herinnering van de mensen. Het geeft uw bedrijf ene professionele uitstraling. Bovendien zullen mensen die van koekjes houden natuurlijk het meest dol zijn op uw presentje.

Voordelen van het gebruik van koekjes als relatiegeschenk:

Het gebruik van koekjes met het logo van uw bedrijf of merk als relatiegeschenk heeft talloze voordelen. Hieronder volgen enkele van de vele voordelen van het gebruik van deze koekjes in uw advertentie- en promotiecampagne.
Betaalbare manier van adverteren:
Een andere buitengewone verklaring achter het gebruik van een koekjesverpakking voor de ontwikkeling van een merk of organisatie is dat het u niet veel kost. Het is een eenvoudige, financieel onderlegde en bestedende methode om uw naamsbekendheid te stimuleren. U werkt aan uw naamsbekendheid en heeft toch lage uitgaven, dat maakt deze lekkernijen de ideale keuze. We hebben verschillende koekjes voor onze gewaardeerde klanten die ze kunnen serveren bij de koffie.
Ideaal voor alle gelegenheden:
Het beste van het gebruik van koekjes is dat ze geschikt zijn voor alle gelegenheden, groot of klein, geschikt zijn. In het geval dat u een grote meeting of bijeenkomst heeft met mensen die op dat moment uit alle delen van de wereld komen, maakt u iedereen blij met deze koekjes. Koekjes met uw logo op de verpakking zorgen voor promotie van uw organisatie. Een ander belangrijk aspect is dat het de uw naam naar voren brengt op een subtiele manier, maar toch opvalt bij de mensen.
Zeer aanpasbaar:
Het ongelooflijke aan het krijgen van deze bedrukte koekjes voor uw promotie is dat dit een zeer aanpasbaar item is. U kunt de verpakking in 1 kleur bedrukken maar ook in full colour. De gehele verpakking wordt dan helemaal uw verpakking, die met uw ontwerp, logo of bedrijfsnaam wordt bedrukt. Zo heeft u echt een custom made promotie artikel.
Iedereens favoriete snack:
Een lekker koekje, daar is bijna iedereen dol op. Zeker als je tijdens een drukke werkdag even een pauze neemt. Dan gaat een koekje er wel in. En wat te denken bij een bijeenkomst of meeting. Het is altijd erg interessant maar na een tijdje daalt de suikerspiegel en je interesse. Een kopje koffie of thee met een koekje helpt je er weer boven op en maakt je weer helder.

Wat bieden we aan?

Wij zijn een bedrijf dat zorgt voor al uw promotionele producten en relatiegeschenken die u wilt weggeven als zakelijk of relatiegeschenk om uw promoties een boost te geven. Door voor ons te kiezen, kunt u uw gewenste koekjes krijgen en de koekjesverpakking laten bedrukken met uw logo of ontwerp volgens de esthetiek van uw merk of bedrijf. U kunt ons vertellen over de kleur, grootte, logo van uw logoplan en of u ook een slogan of slogan wilt toevoegen.

Waarom zou u ons vertrouwen?

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat u de beste relatiegeschenken biedt waarmee u de maximale publiciteit krijgt die u wilt.
Snelle bezorging:
Een van de belangrijkste redenen waarom u alle promotieproducten voor uw volgende campagne moet bestellen, is omdat we zorgen dat de artikelen worden afgeleverd op de datum die wij hebben afgesproken.
Budgetvriendelijk:
Als u zorgen heeft over de uitgaven van je promoties, maar toch de beste producten wilt, dan zijn wij degenen waar u deze verbazingwekkende betaalbare producten kunt krijgen.
Beste producten:
Een andere goede reden waarom u ons zou moeten selecteren voor uw promotionele producten, is dat we u een enorme en grote verscheidenheid aan verschillende producten bieden die betrekking hebben op verschillende categorieën. Behalve dat we een enorme verscheidenheid aan producten hebben, zorgen we er ook voor dat we de beste kwaliteitsartikelen voor je hebben die je kunnen helpen een positief imago voor je merk op te bouwen.