Chocolade bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Koekje 6,7 gr. flexoprint
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 3000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 3
Chocolade 5 gr. Callebaut
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 3000 stuks standaard inclusief 1 kleur maximaal aantal drukkleuren: full colour
Chocolade tablet 10,5 gr.
20 werkdagen eerder in overleg vanaf 3000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Chocolade tablet 10,50 gr. Puur
20 werkdagen eerder in overleg vanaf 3000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Napolitain met wikkel.
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
TIP!
Chocolade bonbon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Chocolade stick met karamelvulling
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Chocolade blokje met logo
5-6 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Fc
Chocolade stick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Bonbon witte chocolade met hazelnoot praline
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 150 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Praline logo bonbon
5-6 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Fc
Chocolade blokje met logo, per stuk verpakt
5-6 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Fc

Chocolade bedrukken

In de categorie chocolade zitten de chocoladerepen, kleine chocolaatjes, koekjes en adventskalenders. Chocolade verpakt in glas, blik of een doosje kunt u vinden in de categorie Snoep in glas, blik en plastic doosjes. We bedrukken de wikkels van de chocolade en koekjes met het door u gewenste logo of ontwerp. Dit kan zelfs geheel over de hele verpakking. U maakt er dus een gepersonaliseerde lekkernij van. Ook hebben we heerlijk bonbons die we voorzien van een eetbare bedrukking. Zo geef je heerlijke met praline gevulde bonbons weg op bijvoorbeeld een beurs of chique evenement.

Een geweldig promotie-artikel of relatiegeschenk. De medewerkers van Relatiegeschenk4you informeren u graag hoe u uw logo of slogan het mooist op de chocolade repen en koekjes kunt drukken.
Het is geen geheim dat chocolade is een guilty pleasure voor veel mensen. Lekker zoet voor elk moment van de dag.  Daarom is chocolade ook een zeer gewild geschenk. Je maakt er bijna iedereen blij mee. De promotionele chocolaatjes, chocolade repen en bonbons zijn daar geen uitzondering op. Bereik een breed publiek wanneer je je logo, ontwerp of naam toevoegt aan ieders favoriete traktatie met behulp van Relatiegeschenk4you! Kleine Napolitans chocolaatjes om weg te geven op grote beurzen of evenementen of juist een luxe doos met bonbons als luxe een geschenk aan klanten. Geef uw marketing campagne iets zoets met de smakelijke promotionele chocolade give aways en relatiegeschenken.
Chocolade wordt gewaardeerd door klanten van alle leeftijden. In Nederland consumeren we gemiddeld één chocoladereep per week, dus we zijn zeker een natie van chocoladeliefhebbers, investeren in promotionele chocolade een is dus een logische keuze.
Volgens een recente Mintel-studie neemt de wereldwijde chocoladeproductie toe, waarbij de chocoladeproductie van repen in de afgelopen vijf jaar alleen al met 50% is toegenomen. Dus het is duidelijk dat welke variant je ook kiest, of het nu chocoladerepen, chocolade napolitanen of andere promotionele chocolade geschenken, ze zijn een heerlijke en aantrekkelijke marketing tool voor bijna elk bedrijf of campagne.

Chocolade wikkel bedrukken

We weten dat de meeste klanten op maat gemaakte chocoladegeschenken zullen waarderen, maar het kiezen van de chocoladereep die bij u past kan moeilijk zijn. In de loop der jaren zijn er wel een paar favorieten die veel gevraagd zijn en verkocht worden.
Onze chocolade napolitanen zijn kleine vierkante weggeef chocolaatjes die je bij de koffie of thee kunt serveren. De chocolaatjes wegen ca 5 gram per stuk en zijn in een hap weg. Heerlijk om weg te geven bij beurzen, meetings of evenementen en als een vast onderdeel bij de presentatie van uw bedrijf bij bijvoorbeeld de receptie of welkomstbalie. De wikkel van de chocolade kunnen wij voor u bedrukken met uw logo of merknaam. De bedrukte wikkel valt meteen op als deze naast het kopje koffie ligt. Een gepersonaliseerde chocolade wikkel is de finishing touch!
Daarnaast hebben we ook luxe chocolade repen waarvan we de wikkel tot in full colour kunnen bedrukken aan de voor en achterzijde. Een chocoladereep bedrukken is een geweldig artikel om een smakelijke boost toe te geven aan een campagne, zoals bijvoorbeeld bij mailings, goodiebags of welkomstverpakkingen.
Veel van onze promotionele chocolade komt uit chocolade landen als België en Duitsland waar de chocolade geproduceerd wordt volgens de hoogste kwaliteit en productienormen. We hebben ook een aantal bekende chocolade merken beschikbaar zoals Callebaut, Lindt, Milka en Rittersport om uit te kiezen. Zo is er voor elke bedrijf of elke campagne wel een passend chocolade artikel. Maar welk product u ook kiest, ze zijn gegarandeerd een heerlijke, verleidelijke lekkernij.

Chocolade met logo

Op zoek naar een grote impact te maken met chocolade? Onze chocolade repen, Napolitans chocolade, bonbons en adventskalenders zijn allen van hoge kwaliteit chocolade en wij kunnen de wikkel of de bonbons zelf bedrukken met uw ontwerp of logo. Een gepersonaliseerde chocolade wikkel met uw logo erop zal zeker de aandacht trekken. Om nog maar te zwijgen van de heerlijke chocolade die in de wikkel zit. Daar zullen uw klanten en relaties van smullen.
Bedrukte chocolade repen of bonbons zijn geweldig om als stimulans of beloning aan personeel te geven, als cadeautje bij een bruiloft en nog veel meer. De heerlijke adventskalenders zijn natuurlijk uitermate geschikt als cadeau naar de kerstdagen toe, zo kan men aftellen naar de kerst met elke dag een chocolaatje. Uiteraard worden al deze chocolade met uw logo bedrukt zodat u een perfect relatiegeschenk heeft.
Als de opdracht voor uw marketing campagne vraagt om iets eigenzinnigs of aparts, dan hebben we ook chocolade charletties in bijvoorbeeld blikjes, tasjes, potjes en plastic. Er zijn bijvoorbeeld plastic voetbalschoenen die we kunnen vullen met de lekker choco carletties .

Kies gedrukte chocolade voor seizoenscampagnes

Uit mintel’s enquête bleek dat bijna een kwart (23%) van de wereldwijde chocolade lanceringen worden gepositioneerd op seizoensgebonden evenementen zoals Kerstmis, Pasen, Valentijnsdag en Halloween. Als deze gelegenheden ook binnen uw bedrijf belangrijk zijn of gewoon het perfecte moment om klanten eraan te herinneren wat uw bedrijf voor hen kan doen, dan is dat de sleutel voor een mooie campagne met chocolade give aways.
Onze adventskalenders met chocolaatjes zijn natuurlijk het item om voor de kerst weg te geven aan uw relaties. Het grote voordeel van de adventskalenders is dat de doos rondom de chocolaatjes in full colour gedrukt kan worden. U kan er al uw foto’s, tekst, logo’s en nog meer op kwijt. Sommige klanten hebben op de achterzijde een foto van al hun medewerkers staan die een kerstgroet overbrengen. Anderen kiezen ervoor aandacht te geven aan hun nieuwe catalogus of de introductie van een nieuw product. Hoe dan ook er is voldoende ruimte voor veel informatie en om uw naam en logo uit te dragen voor de kerstperiode.
En wat te denken van de chocolade eitjes met Pasen. Allemaal bedrukt met uw bedrijfslogo om uit te delen aan zowel klanten als medewerkers.
Als u niet zeker weet hoe u moet kiezen uit het ruime assortiment aan chocolade of welk artikel het beste past bij uw bedrijf of campagne neem dan contact met ons op. Ons ervaren en deskundige team staat u graag te woord en helpt u met de diverse mogelijkheden..