Adventskalenders

Adventskalenders

Sorteer op:
zoek
 
Adventkalender A4 tot in full colour bedrukt
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Adventkalender A5 tot in full colour bedrukt
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Adventskalender met logo

De tijd van de advent komt er weer aan, wat is er dan mooier om een persoonlijke adventskalender van uw bedrijf of organisatie te laten maken en als relatiegeschenk weg te geven. Relatiegeschenk4you heeft adventskalenders in verschillende formaten.

De adventskalenders bedrukken we met uw logo of reclame. De kalender kan tot in full color worden bedrukt. Zelfs bedrukking aan de binnenzijde is mogelijk. Vraag de medewerkers van Relatiegeschenkt4you naar de aantrekkelijke tarieven, zij informeren u graag. 

Advent is de aanloopperiode naar de kerst. De Christenen bereiden zich dan voor op kerstmis.De advent begint vier zondagen voor kerst en duurt gemiddeld tussen de 21 en 28 dagen.

Met de adventkalender worden de dagen afgeteld. Elke dag mag er een hokje worden opengemaakt. Achter elke hokje zit dan een chocolaatje. Zo wordt deze periode naar kerst toe op een leuke en zinvolle manier invulling gegeven aan advent.

Relatiegeschenk4you heeft diverse soorten adventskalenders. Er zijn 3 formaten beschikbaar van klein en compact tot aan een A4 formaat. De adventskalenders zijn een leuk cadeau voor bijvoorbeeld scholen of  om zelf in uw winkel te verkopen.

Standaard bedrukken wij de adventskalender met 1 kleur, maar er is veel mogelijk. De adventskalenders kunnen tot  in full colour worden bedrukt. Ook is het mogelijk om achter elk chocolaatje een tekst tevoorschijn laten komen.

Het support team kan u informeren over de vele mogelijkheden van bedrukking en de prijzen. Heeft u dus vragen of wilt u weten of uw ideeën uitvoerbaar zijn, neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you !