Â

Etui bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
pennendoos Laybax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
etui Kinsy
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
Etui Yeimy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
custom made pennenetui CreaFelt Pen A
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
etui Bulty
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
Pennenetui
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
etui Celes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
RPET-pen etui Yeimy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Pennenetui van katoen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Vilten etui
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Etui Bricex
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Eco-style potlodenetui
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5

Etuis en pennendoos met logo

Het geeft een relatiegeschenk net dat beetje extra cachet. Een mooi etui of pennendoos die een mooie pen bevat. Een luxe uitstraling en een cadeau gevoel wordt bewerkstelligd door een pen in een etui of pennendoos te presenteren.

De pennendoosjes en etuis in deze categorie kunnen bij onze pennen worden besteld, maar ook separaat. Er zijn eenvoudige kartonnen pennen hoesjes en luxe etuis van metaal. Daarnaast hebben we ook etuis die op school en op kantoor worden gebruikt om alle pennen, potloden en gummetjes in te bewaren. Het grootste gedeelte van de etuis en pennendozen kan Relatiegeschenk4you bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Etui bedrukken

U wilt een pen cadeau geven aan relaties en medewerkers maar u wilt de pen ook op een leuke manier presenteren. Dan kunt u in de categorie Etuis en pennendoos een hoesje, etui of pennendoos uitzoeken waar u uw pen in kunt verpakken. Er zijn vele pennendozen en etuis waaruit u kunt kiezen. We hebben een assortiment waarin zowel simpele kartonnen hoesjes, luxere dozen als metalen etuis in vertegenwoordigd zijn.

Daarnaast hebben we in deze categorie ook de 'ouderwetse' schooletuis. Deze school etuis worden nog steeds gebruikt in zowel het basis onderwijs, voortgezet onderwijs als bij hogescholen en universiteiten. Je hebt namelijk vaak meerdere pennen en potloden nodig en deze bewaar je toch het makkelijkst in een etui. Ook in het bedrijfsleven kom je nog vaak een etui tegen op kantoor.

Een groot aantal van de etuis en pennendozen kunnen wij bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Deze etuis zijn gemaakt van stevig materiaal zoals polyester, katoen en kurk. De eenvoudige kartonnen hoesjes zijn meestal niet te bedrukken. Dit staat duidelijk bij het betreffende product vermeld. De platte etuis zijn vaak groot genoeg om het logo of ontwerp er lekker groot op te drukken. Bij de pennendozen en pennenhouders is dit formaat vaak iets kleiner.

Voor vragen, opmerkingen of bestellingen kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij hebben veel kennis van de etuis en pennendozen en kunnen u van de juiste informatie voorzien.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.