Documentenmappen

Sorteer op:

Documentenmappen bedrukken

Kom professioneel over met de documentenmappen van Relatiegeschenk4you.
Uw rapporten en klant brochures zien er zakelijk en professioneel wanneer ze worden uitgedeeld in onze documentenmappen met uw eigen logo of slogan voorop! Kies uit een grote verscheidenheid aan mooie documentenmappen. Kies uit papier of plastic covers in vele stijlvolle kleuren! Ook zijn er diverse opbergmogelijkheden.Uw logo ziet er scherp uit op de voorzijde of klep van deze bedrukte rapportmappen.

Maak een sterke eerste indruk met bij uw prospects, klanten, medewerkers en relaties wanneer u materialen uitgeeft die netjes zijn opgeborgen in perfect bedrukte documentenmappen. Handig en effectief zijn de documentenmappen van Relatiegeschenk4you.

Weet u niet of het materiaal of de afmetingen bij uw systeem passen, vraag dan een sample of meerdere samples bij ons op. Wij sturen ze graag naar u toe. Dan kunt u de kwaliteit, afmeting en kleur in het echt testen voordat u een grote aankoop doet. Uiteraard zijn de medewerkers altijd bereid om u te adviseren over de gebruiksdoeleinden van de mappen. Bel of mail ons voor meer informatie.


Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.
Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

zoek
 
BESTSELLER
documenten map Alice
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
documentenmap Alpin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
document folder Ecological
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3