Schrijfmappen bedrukken

Sorteer op:

Schrijfmap bedrukken

Maak goede sier bij uw medewerkers en relaties, geef een strak vormgegeven schrijfmap, portfolio of documentenmap cadeau. Met deze schrijfmap komt de bezitter zakelijk en professioneel over. De portfolio of de schrijfmap kan worden voorzien van uw eigen logo of naam door de map te voorzien van een gravering of bedrukking. Er zijn eenvoudige documentenmappen maar ook complete schrijfmappen die voorzien van een notitieblok, rekenmachine en meer. Een relatiegeschenk van niveau, die zeker op prijs zal worden gesteld door de ontvanger. Relatiegeschenk4you voor al uw schrijfmappen, documentenmappen en portfolio.

Schrijfmap met logo

Wanneer u een meeting organiseert waarbij u meerdere deelnemers verwacht maakt u goede sier met een schrijfmap, documentenmap of portfolio waar uw eigen naam of logo op gedrukt is.
Zo begint u de meeting met een professionele uitstraling. Er zijn eenvoudige schrijfmappen die bestaan uit een mapje met een ringband en vellen papier en een kartonnen cover. Vaak zit er bij deze schrijfblokken ook een pen toegevoegd.

Daarnaast hebben we luxere schrijfmappen in A4 formaat die gevat zijn in een lederen of skai cover. Er zijn mappen met veel extra accessoires zoals een notitieblok, rekenmachine, vakken voor visitekaartjes en lussen voor pennen. We hebben zelfs schrijfmappen waar een powerbank in de map verwerkt is, zo kun je ook je telefoon of tablet opladen. Er zijn ook schrijfmappen gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal zoals kurk. Er zijn ook portfolio die zijn voorzien van een metalen plaatje aan de buitenkant zodat uw logo of naam op het plaatje gegraveerd kan worden. Dit geeft de schrijfmap een chique look. De luxe schrijfmappen zijn vaak al in kleine aantallen te bestellen.

De range aan schrijfmappen is heel divers. Van goedkope mappen van karton tot aan luxe leren gebonden mappen. Door goed te kijken naar uw doelgroep, doel en budget kunt u tot een goede keus komen. Informeer bij Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden wij adviseren u graag. Relatiegeschenk4you is uw schrijfmappen, documentenmappen en portfolio leverancier!

Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.
Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

zoek
 
BESTSELLER
documenten map Alice
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
documentenmap Alpin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
document folder Ecological
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 3
klembord A4
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Schrijfmap met memo's
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
clipboard Clasor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Kurken map Hoyeb
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Schrijfmap met kartonnen kaft, lineal,schrijfblok en zelfklevende memoblaadjes
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
custom made a4 clip board Woopy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Documentenmap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Documentenmap
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
a5 document map Duotone A5
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2