Notitieboeken snel

Sorteer op:

Notitieboeken snel bedrukken

Voor veel doeleinden inzetbaar en multifunctioneel, zo omschrijf je de notitieboekjes het best. De boekjes zijn er in enorm veel soorten, maten, kleuren, materialen en diktes. En dan hebben we het nog niet eens over de binnenkant gehad. Met blanco pagina’s, gelinieerd of een blokjesmotief. Wil je snel over de boekjes kunnen beschikken kijk dan in deze categorie. De levertijd is beperkt en het assortiment ruim.

Relatiegeschenk4you probeert voor elke doelgroep een passend boekje te presenteren. Omdat de boekjes zo vaak worden ingezet en bij zoveel verschillenden onderwerpen is het assortiment zeer groot. Wij kunnen ons dan ook best voorstellen dat het moeilijk kiezen is tussen alle verschillende boekjes en modellen. De kleine boekjes doen het altijd goed in de tas, map of jaszak. De grotere boekjes zijn vooral handig als aantekeningenboekje. Een lint in het boekje om te gebruiken als boekenlegger en een elastiek om het boekje af te sluiten zijn nuttige extra’s. Evenals een pennenlus of voorvakje.

Met onze brede kennis van notitieboekjes zijn wij natuurlijk altijd bereid onze klanten te helpen en adviseren over de notitieboeken uit onze collectie. Neem contact met ons op en wij helpen je graag!

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.
zoek
 
RecycleNote-S notitieboekje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
Notitieblok en gerecyclede pen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Notitieblok en balpen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
RecycleNote-M notitieboekje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
Zuse notitieboek met pen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
WhiteNote A6 notitieboekje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 5 drukkleuren
Notitieboekje, gerecycled
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Gerecycled notitieblok met tabs
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
A6 notitieboekje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Notitieblok en balpen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Priestly A6 notitieboek met pen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Recycled papieren notitieboek
8-10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5