Snelle Anti stress artikelen

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Anti-stress bal
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Anti-stress hart
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Anti stress bal
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Anti-stress voetbal
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Anti-stress vierkant
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
Anti-stress
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Anti-stress dobbelsteen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Snel een anti stress bedrukken

Een relatiegeschenk waarmee je alle kanten op kunt, zo kun je de anti-stress artikelen het beste omschrijven. Deze artikelen zijn er in zeer veel uitvoeringen en varianten. Niet als stress artikel alleen, maar ook gecombineerd als sleutelhanger of opener. Voor veel branches zijn er grappige items, die¬ bedrukt¬ met uw logo zeker een glimlach teweeg brengen bij de ontvanger. Denk aan een anti-stress in de vorm van een hamer, dokter of auto. Maar een anti-stress artikel is ook nuttig. Want ze verminderen stress door er eens lekker in te knijpen.

Anti stress bal met logo


Wilt u meer weten over onze anti-stress artikelen die we snel kunnen leveren, neem dan contact op met Relatiegeschenk4you. Ons team kan u informeren over de levertijd van de snelle anti stress artikelen.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.

video