Anti stress artikelen

Sorteer op:
zoek
 
antistress bal met sleutelhanger Silene
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Anti-stress hart
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
antistress ball Kick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
antistress ball Pelota
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
antistress bal Gotin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Anti-stress Hart met sleutelhanger
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
anti stress bal Cumulus
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Anti- stress bal
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
antistress sleutelhanger Maxim
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Anti-stress Wereldbol met sleutelhanger
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
anti stress ster Ease
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
Anti-stress bal
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Stressballen bedrukken¬ 

In de huidige wereld van chaos en haast is het bijna moeilijk om zelfs maar één persoon te vinden die verlost is van al zijn problemen en nergens of helemaal geen stress over heeft.¬ Iedereen heeft zo zijn problemen en dingen waar ze de nadruk op leggen.¬ Sommige mensen zijn er misschien beter in om ermee om te gaan door het te verbergen, terwijl anderen het moeilijk vinden om de stress los te laten.¬ Nu we het er toch over hebben hoe stressvol het leven van iedereen in de wereld van vandaag is, u kunt er iets aan doen dat mensen kan helpen wat stress te verminderen en het op zijn beurt ook voor uw marketing te gebruiken.¬ 
Het gebruik van een stressbal met uw logo erop is zo'n optie die u kunt gebruiken als een bedrijfs- of relatiegeschenk of uw promoties en marketing om de publiciteit, de bekendheid en het bereik te krijgen dat u altijd al had gewild met een eenvoudige oplossing die dat niet is alleen voordelig voor jou maar ook voor de mensen.
¬ 

Wat is een stressbal?

Een stressbal, zoals de naam al doet vermoeden, is een zachte rubberen bal die wordt gebruikt om de stress los te laten en te verlichten door de handspieren te ontspannen.¬ Het wordt normaal gebruikt voor de handoefeningen.¬ Het gebruik van een¬ stressbal is erg effectief voor mensen die te maken hebben met stress, angst en andere spanningen.¬ Ze zijn er in verschillende kleuren, maten en vormen en figuren.

Waarom is het een goed idee om een  €Ļ €Ļstressbal te gebruiken als relatiegeschenk?

Als je je bewust bent van de sociale dynamiek en hoe slecht de samenleving omgaat met problemen zoals stress, angst en depressie, bied dan een beetje hulp aan deze mensen in de vorm van een stressbal in een poging hun spanningen te verminderen en de stress is iets je kunt nooit fout gaan.¬ Laten we het hebben over waarom het gebruik van deze bedrukte stressballen een win-win is.

Voordelen van het gebruik van een bedrukte stressbal als relatiegeschenk:

Er zijn redenen die er allemaal toe bijdragen dat het succes van deze bedrukte stressballen met logo een groot succes wordt.¬ Lees tot het einde om erachter te komen waarom u in deze bedrukte stressballen zou moeten investeren om succesvol te zijn in de zakenwereld door effectieve marketingtools zoals deze te gebruiken die u kunnen helpen zowel de bekendheid als de publiciteit te krijgen die iedereen wil.
Noodzaak
Als u een product weggeeft als relatiegeschenk om publiciteit en bereik te krijgen, waarom zou u dan geen promotieproduct gebruiken dat nuttig is voor de mensen aan wie u deze producten weggeeft?¬ Zie je, stressballen zijn zo'n promotieproduct dat je niet alleen helpt om het maximale aantal mensen in de gaten te houden, maar ook om mensen wat verlichting te geven van het stressvolle leven vol spanningen en angst.
Een voordelig geschenk:
Een stressbal heeft vele voordelen om bijvoorbeeld de spanning uit je spieren te halen.¬ Het wordt ook gebruikt voor veel verschillende hand-, pols- en armoefeningen om kracht en flexibiliteit op te bouwen.¬ Anders dan dat, worden stressballen voornamelijk gebruikt om ze in te drukken om je stress en woede los te laten en alles los te laten wat je dwars zit.
Nummer één promotieproduct:
Een stressbal met het logo van een bedrijf is een van de dingen die bedrijven en marketingbureaus gebruiken als promotieproduct of als relatiegeschenk. Stressballen zijn dingen die mensen vaker zullen gebruiken en wanneer ze dat doen, zullen ze worden blootgesteld aan de naam en het logo van uw merk, wat u ook wilt.¬ 
Zeer¬ aanpasbaar:
Een andere reden waarom bedrukte promotionele stressballen een grote hit zijn, is dat ze supergoed zijn voor branding en personalisatie.¬ Als je kijkt naar het oppervlak zijn deze stressballen dan zijn ze perfect om je logo af te drukken.Het logo-ontwerp van uw bedrijf of merk zal gemakkelijk de aandacht van de mensen trekken.
Doet meer dan stress loslaten:
Weet u dat stressballen ook revaliderende functies hebben?¬  Mensen met artritis helpen bij het gebruik van deze squishy stressballen de beweging van hun handen te verbeteren en de pijn te verlichten die gepaard gaat met hun door¬ beweging getroffen¬ handen.¬ Het wordt gesuggereerd door een studie uitgevoerd in Amerika.
Groot publiek:
Het gebruiken van een promotieproduct dat voor iedereen bruikbaar is en de aandacht van de meeste ogen trekt, is wat ons doel zou moeten zijn, want alleen dan zouden we in staat zijn om de gewenste resultaten te behalen door onze marketingcampagne om promoties te krijgen.¬ Interessant is dat stressballen met logo producten zijn die door iedereen met dezelfde aandacht worden gebruikt en geliefd.¬ Terwijl kinderen het leuk vinden om deze voor de lol te pletten, gebruiken ook volwassenen deze om met hun stressmechanismen om te gaan.
Blijf binnen uw budget:
Bedrukte stressballen met het logo van uw bedrijf of merk erop is een van de goedkoopste en beste manieren om promoties voor uw bedrijf te doen door ze weg te geven als promotioneel artikel of als relatiegeschenk.¬ Deze kleine stressballen zijn budgetvriendelijk en toch kostenbesparend.¬ Zoek daarom niet verder, want deze bedrukte stressballen zijn alles wat je nodig hebt om je spel een boost te geven.
Een uitstekende advertentietool:
Een van de redenen waarom deze stressballen een uitstekend reclamemiddel blijken te zijn, is de mate waarin ze de naam van uw merk geven, dat wil zeggen uw logo.¬ Het is vrij duidelijk dat hoe meer bekendheid het product zal bieden aan uw bedrijf, hoe effectiever het uiteindelijk zal zijn voor u en uw bedrijf.

Wat bieden we aan?

We hebben een verscheidenheid aan stressballen, variërend van verschillende vormen tot kleuren en figuren die we voor u kunnen laten bedrukken met uw logo of ontwerp. Ook hebben we een speciale categorie met goedkope stressballen en stressballen die we snel kunnen leveren.

Waarom zou u ons vertrouwen?

Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met relatiegeschenken en biedt de beste producten tegen de beste tarieven.

¬