BBQ aanstekers & Kaarsenaanstekers

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
BERGAMO kaarsen aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Barbecue aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Zomerse barbecue aansteker
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Barbecue aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Metallic aansteker voor kaarsen
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Aansteker Hot Fire
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
IBIZA Staafaansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Aansteker lang en dun
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Aansteker voor de barbecue

Aanstekers zijn al jarenlang een geliefd relatiegeschenk. Zowel bij de ontvanger als de gever. Maar als u eens wat anders wilt geven dan de 'standaard' aansteker, denk dan aan de BBQ aansteker of kaarsenaansteker. Met deze aanstekers wordt op eenvoudige en veilige wijze barbecue, kaarsen of andere zaken aangestoken. Deze aanstekers zijn dus zowel in zomer als winter te gebruiken. Veel van deze aanstekers zijn fraai verpakt in een cadeau doos of etui. Dat geeft de aansteker nog extra uitstraling en maakt het cadeau helemaal af. Uiteraard bedrukken wij deze mooie aanstekers met uw logo. Relatiegeschenk4you zorgt voor een sfeervolle en gezellige avonden.

Door de langwerpige vorm zie je meteen dat de aanstekers in deze categorie een ander doel hebben dan het aansteken van alleen sigaretten. De vorm maakt het mogelijk om op een veilige manier de barbecue aan te steken en te genieten van een lekker maaltje. Maar ook voor het aansteken van kaarsen kunnen deze aanstekers uitstekend worden gebruikt.

Er zitten in deze categorie ook aanstekers die daarnaast ook nog een extra functie hebben. Denk dan bijvoorbeeld aan een aansteker met een opener er aan. Dat maakt dat deze aanstekers vaak voor het grijpen liggen zodat je op meerdere manieren gebruik kunt maken van deze aanstekers. De aanstekers zijn bijna allemaal navulbaar zodat je lang plezier hebt van de aanstekers.

Neem dus gerust een kijkje in deze categorie en laat je verrassen door het assortiment dat er is voor een aansteker bedoeld voor de barbeque of voor de kaarsen. Door de aanstekers te voorzien van een bedrukking met uw eigen logo maakt u hier een fraai relatiegeschenk van. Het team van Relatiegeschenk4you is er om u te helpen en adviseren, als u dus meer wilt weten over de barbecue aanstekers en kaarsen stekers, aarzel dan niet maar bel of mail met Relatiegeschenk4you.

Kaarsenaansteker bedrukken

In het najaar wanneer de dagen weer korter worden en we ons huis gezellig maken, komen de kaarsen ook weer tevoorschijn. Niets geeft een huis zoveel sfeer als wat kaarsen die een mooie warme gloed aan de kamer geven. Als het buiten koud en guur is en je gezellig binnen zit in een warme kamer met kaarsen aan voor een gezellige sfeer kan de avond niet meer kapot. Het aansteken van de kaarsen kan soms nog wel een dingetje zijn. Want wie heeft er nog lucifers en waarom zijn ze al bijna opgebrand als je eindelijk het lont hebt weten te bereiken. Je vingers zijn bijna verbrand en je hebt voor 1 kaars vaak al meerdere lucifers nodig. Ook een gewone aansteker kan nog wel eens tot pijnlijke vingers leiden. Daarom zijn kaarsenaanstekers ook een enorme uitkomst. Met een lange vorm zodat er voldoende ruimte is tussen mens en kaars en een vlam die de lont makkelijk aansteekt. Zo steek je op een veilige manier de kaarsen aan. We hebben kaarsenaanstekers gemaakt van stevig plastic en gemaakt van metaal. Deze aanstekers kunnen wij bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam zodat uw klanten in vuur en vlam van u staan. De metalen kaarsenaanstekers kunnen ook worden voorzien van een lasergravering.
Geef uw klanten en relaties in het najaar en winter een mooi relatiegeschenk met de kaarsenaanstekers. Een sfeervol cadeau die lang op tafel blijft liggen en waar men elke dag uw logo zal zien. Dagelijkse reclame van uw naam, wie wil dat nu niet

Barbecue aansteker bedrukken

Ga een smakelijke zomer tegemoet met de barbecue aanstekers van Relatiegeschenk4you. De aanstekers hebben een langere voorkant zodat ze makkelijk tussen de kolen worden gestoken en de barbecue aansteken. De barbecue aanstekers zijn eenvoudig in gebruik en zeer handig bij het aansteken van een barbecue op kolen of kant en klare barbecues. Een handig artikel voor bij een zomerse barbecue. Want wie kent het niet, heb je alles klaargezet; sausjes, vlees, groenten en salade. Het bier en de wijn staan koud en de sfeer is goed. En dan wil je de barbecue aansteken en lukt het niet. Sta je daar te prutsen en krijg je de barbecue niet aan. Dat wil niemand natuurlijk. Dus komt die handige bbq aansteker heel goed van pas. Een barbecue aansteker bedrukken en leveren kunnen wij voor u regelen. Wij hebben meerdere modellen en kleuren op voorraad en kunnen deze bedrukken met uw eigen logo. Zo hebt u een mooi en verrassend relatiegeschenk die uw klanten en relaties graag van u ontvangen. Aanstekers met logo bestellen doet u bij Relatiegeschenk4you!

Aanstekers bestellen

Wilt u meer weten over onze kaarsen aanstekers en barbecue aanstekers? Neem contact met ons enthousiaste en ervaren sales team. Zij kunnen u informeren over de mogelijkheden van bedrukken en graveren. Weten alles over de levertijden en adviseren u graag over de modellen en varianten. Uiteraard kunt u ook contact met hen opnemen als u een digitale drukproef wilt ontvangen met uw eigen logo of graag een sample opgestuurd wil krijgen.