Aanstekers bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Aansteker M3L
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Luciferdoosje met 11 lucifers
6-7 weken vanaf 5000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Wegwerpaansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
BESTSELLER
Lucifermapje met 20 grote lucifers
6-7 weken vanaf 5000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Lucifermapje met 20 kleine lucifers
6-7 weken vanaf 5000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Elektronische aansteker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Luciferdoosje met 24 lucifers
6-7 weken vanaf 5000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Elektronische aansteker VIO five HC
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Luciferdoosje met 20 lucifers
6-7 weken vanaf 2500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
M3L aansteker HC flesopener
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Elektronische aansteker pastel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Platte Elektronische aansteker TL, navulbaar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Aanstekers bedrukken

Als je hier aan het lezen ben zul je zeker behoefte hebben aan een effectief product dat u kunt gebruiken voor uw promoties of wilt weggeven als relatiegeschenk. Zo kunt u met behulp van deze producten uw marketing intensiveren om meer van uw producten te verkopen of om meer naamsbekendheid te creëren. Dan bent u hier op de goede plaats. Welkom! Wij zijn een bedrijf dat zich bezighoudt met al uw marketing problemen en bieden u een breed scala aan producten die u kunt gebruiken voor uw marketing en reclame en die u verbazingwekkende resultaten zal geven. Een van deze producten is een bedrukte elektronische aansteker die uitzonderlijk goed kan werken als een promotionele cadeau dat u de volgende keer kunt weggeven als giveaway voor uw klanten, prospects en werknemers. Het is een nuttig geschenk en een grote marketing tool op hetzelfde moment.

Wat maakt deze bedrukte aanstekers anders dan andere promotionele artikelen?

Als u nog steeds niet echt zeker bent of u deze aanstekers met uw merk logo of ontwerp erop bedrukt moet gebruiken richting uw doelgroep, dan geven wij u graag daar de goede redenen voor. We zijn ons bewust van het feit dat deze aanstekers zijn te vinden in elk huishouden en gebruikt worden voor verschillende doeleinden, zoals het aansteken van de kachels, verlichting van kaarsen, verlichting van open haarden of sigaretten of sigaren Het feit dat deze zo breed worden gebruikt gaat u helpen uw merk beter te verkopen en op hetzelfde moment, mensen gaan het geweldig vinden en zullen blij zijn met dit praktische cadeau.

Wat zijn de toepassingen van bedrukte aanstekers?

Lang geleden nadat het vuur is uitgevonden is de mens voorzien van instrumenten voor het maken van een vuur en nu de tijd gevorderd is, zijn de stenen met succes vervangen door elektronische apparaten zoals aanstekers die worden gebruikt voor het aansteken van open haarden, kookplaten, kaarsen of het aansteken van sigaretten of sigaren.

Huishoudelijk gebruik van bedrukte aansteker:
Een bedrukte aansteker is iets dat je gemakkelijk kan vinden in bijna elk huishouden en elke keuken, als handig hulpmiddel om bijvoorbeeld de gaskookplaat aan te steken. Voor kaarsen en een de barbecue hebben we zelfs speciale modellen die langer zijn dan normaal zodat je je vingers niet verbrandt. Dit zijn zogenaamde kaarsen aanstekers of barbecue aanstekers.
Persoonlijk gebruik van bedrukte aanstekers:
Veel mensen die roken hebben altijd een aansteker in de jas, tas of zak voor eigen gebruik. Ze worden gebruikt om de sigaren en sigaretten aan te steken. Afgezien van dat, u kunt de aanstekers ook gebruiken voor het afvuren van crackers en vuurwerk etc.
Commercieel gebruik van bedrukte aanstekers:
Ten derde, bij grote industrieën en fabrieken of productiebedrijven in het algemeen wordt een aansteker gebruikt voor bijvoorbeeld het aansteken van de ovens. Vandaar, een aansteker heeft veel verschillende toepassingen.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van bedrukte aansteker als een promotioneel geschenk?

Deze aanstekers zijn precies wat je nodig hebt om je marketing op te voeren en als je het goed doet, kun je in korte tijd de maximale voordelen plukken. We kunnen niet ontkennen dat branding een centrale rol speelt bij de promotie van een merk of bedrijf. Hoewel het belangrijk is om een promotieproduct te hebben, is het net zo belangrijk om uw promotionele product bedrukken en bij een goed bedrijf te laten produceren.
Perfecte kleine marketingtools:
Deze aanstekers met uw logo bedrukt of gegraveerd zijn de perfecte kleine marketing items om uw merk de boost te geven die u wilt geven. Deze aanstekers zijn een klein formaat handige hulpmiddelen voor het aansteken van het vuur, maar met uw logo op hen, kunnen ze dienen als een zeer goed hulpmiddel voor uw marketing omdat mensen ze zullen gebruiken en overal mee naar toe nemen, waardoor uw aansteker komt te liggen en veel mensen uw naam en logo zullen zien wat de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk zal doen stijgen. .
Economisch product:
Een andere essentiële reden waarom u deze bedrukte aanstekers voor in uw voordeel kunt gebruiken is dat zij u niet heel veel geld kosten. Het feit dat deze aanstekers zijn zo effectief en zo betaalbaar zijn, is de reden waarom je moet investeren in aanstekers als promotioneel artikel of als relatiegeschenk. Goedkope aanstekers bedrukken met uw logo, zijn ideale weggevers.
Bouwt een band op met de klant:
Een bedrijfsgeschenk is niet alleen een geschenk aan uw klanten, prospects en medewerkers die u kunnen helpen bij het adverteren, dat is waar, maar het helpt ook om een band van waardering en vertrouwen op te bouwen tussen uw bedrijf en de mensen die het ontvangen. Dat maakt dat het geven van een aansteker met de bedrukking van uw bedrijf erop nog een ander voordeel heeft dan alleen het geven van een cadeau ten behoeve van promotie.
Toename van de interacties:
Het weggeven van deze bedrukte aanstekers zal u uiteindelijk helpen bij de toename van het aantal afspraken en het verbeteren van de naamsbekendheid van uw bedrijf. Daarnaast, als u ze zelf weggeeft aan huidige klanten en relaties heeft u ook nog een leuk onderwerp om over te praten.
Merkvoordelen:
Het gebruik van aanstekers voor deze marketingdoeleinden is een slimme zet, omdat de body van de aansteker voldoende oppervlakte biedt om uw logo op te laten drukken en zelfs een aantal nuttige berichten op te nemen die u kunnen helpen om bewustzijn over te brengen over waar u en uw merk of bedrijf voor staan. Het blijkt daarom een vruchtbaar item voor branding en tegelijkertijd bewust te maken van uw platform.
Langdurig promotioneel product:
Een ander groot voordeel van het geven van bedrukte aanstekers als een promotioneel product is dat de aanstekers lang in het bezit blijven van degene die de aansteker van u heeft ontvangen. Hoe langer het product in zijn of haar bezit blijf hoe langer de marketing zijn werk zal doen
Waarom zou u ons vertrouwen om bedrukte aanstekers te kopen?
Omdat u dit nog leest, veronderstellen wij dat je bijna overtuigd bent om deze bedrukte aanstekers te gebruiken voor uw promotie of marketing. Twijfelt u nog, wij geven u graag u meer informatie die u volledig zal overtuigen.
Aanpassingsopties:
Wij kunnen u voorzien van aanstekers van verschillende stijlen, bodys, kleuren en maten. Wij hebben zelfs aanstekers met flessen openers eraan. Kaarsen aanstekers, bbq aanstekers en meer. Wij bieden u deze hoogwaardige aanstekers die u kunnen helpen om zich te onderscheiden van de massa en dat ook tegen een zeer betaalbaar tarief.
Snelle bezorgservice:
We weten hoe belangrijk het is om uw producten op tijd te krijgen, dus u hoeft zich er geen zorgen over te maken. Van te voren spreken wij een levertijd af en deze zullen wij ook nakomen.