Drinkwaren

Sorteer op:

Drinkwaren

Alles wat te maken heeft met drinken, zoals bidons, thermosflessen, kopjes, bekers maar ook gevulde waterflesjes of blikjes energydrink kun je hier vinden. Een zeer uitgebreid assortiment aan drinkwaren met heel veel verschillende soorten flesjes en bekers en blikjes.. Uiteraard kunnen wij al deze verschillende vormen van drinkwaren bedrukken met jouw logo, tekst of opdruk.

We bedrukken het relatiegeschenk met het door jouw gewenste logo of slogan zodat je optimaal gebruik kunt maken van je relatiegeschenk.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.
 
zoek
 
pizza snijder Titox
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard bedrukt met 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Koffieglas met handvat Vardez 180 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
thermobeker Doppler
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
mini heupfles aan sleutelhanger Norge
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Bidon 750 ml
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
bidon Zanip
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Klassieke mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
500 ml bidon met flipcap
8 werkdagen vanaf 50 stuks maximaal aantal drukkleuren: 4 standaard incl. 1 kleur opdruk
500 ml bidon met flipcap en grip
8 werkdagen vanaf 50 stuks maximaal aantal drukkleuren: 4 standaard incl. 1 kleur opdruk
Kopje Melpak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
bidon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Bahia mok
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4