Kartonnen bekers

Sorteer op:
zoek
 
papieren beker Papcap S
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
papieren beker Papcap M
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Kartonnen bekers bedrukken

In de kiosk, bij de coffee corner, bij het koffieautomaat of tijdens een evenement. Overal worden kartonnen bekers ingezet voor het serveren van koffie en thee. Omdat het karton wat dikker is blijft de koffie of thee lang op temperatuur maar kun je de beker toch vasthouden. Wilt u de koffie of thee meenemen? Dat is ook geen probleem wij hebben ook kartonnen bekers met een deksel erbij, zodat de drank makkelijk mee te nemen is.

Wij leveren deze kartonnen bekers in diverse varianten en maten.
Het bedrukken van de bekers met uw logo doen we graag voor u.
Onze prijzen zijn inclusief bedrukken van uw logo in één kleur.
De kartonnen bekers kunnen tot 4 kleuren worden bedrukt, vraag naar onze scherpe tarieven. 

Kartonnen beker met log

De kartonnen bekers zijn in Amerika heel gewoon, daar zie je iedereen op straat lopen met een kartonnen beker met koffie, thee of andere drank. In Nederland drinken we vaak liever een kopje koffie of thee binnenshuis. Maar de trend uit Amerika waait wel over. Steeds meer koffie en thee tentjes openen hun deuren en wij maken daar dankbaar gebruik van. Wanneer je een lange reis voor de boeg hebt in de auto of trein dan is het wel lekker om een verse warme koffie mee te nemen. Maar ook op het werk bij de koffieautomaten wordt steeds vaker voor een kartonnen beker gekozen. Dit materiaal is natuurlijk milieuvriendelijker dan plastic.

Op het terrein van een festival zie je vooral kartonnen bekers voor warme dranken en dat is wel zo praktisch en veilig. Met of zonder deksel. Want een groot voordeel van de kartonnen bekers is dat er een deksel opgezet kan worden. Zo krijg je geen warme drank op je handen of kleding als je loopt en je kunt het makkelijker drinken omdat er een drinktuit aan zit. Overweegt u om kartonnen bekers voor uw evenement of bedrijf in te zetten? Ons advies team zal u graag informeren wat er mogelijk is op het gebied van bedrukking en levering. 

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample