Roerstaafjes

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Roerstaafje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
rietjes set BamStraw
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
rietjes in doosje
10 werkdagen vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
bamboe rietje set BooSip
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1

Roerstaafjes bedrukken

Ideaal voor de horeca ! Maak een cocktail compleet door er een roerstaafje in te doen met uw eigen logo erop. Past super goed bij cocktail bars, restaurants, cafés, hotels en clubs. Bij het uitserveren van een drankje valt het roerstaafje altijd op en iedereen zal hem in de hand nemen. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat de roerstaafjes perfect worden bedrukt met uw logo erop. De roerstaafjes in ons assortiment zijn te bedrukken tot 4 of 5 kleuren. Standaard zit 1 kleur al in de prijs inbegrepen. Wilt u de roerstaafjes met meer kleuren bedrukken? Vraag ons salesteam ernaar, wij doen u graag een passende aanbieding.

In de horeca zijn veel bedrijven actief en iedere horeca ondernemer wil zich graag onderscheiden van de rest. Hoewel de variëteit aan ondernemingen enorm is, er zijn lunchrooms, bars, restaurants, hotels en nog veel meer, wil iedere ondernemer maar 1 ding, zich onderscheiden. Want door je te onderscheiden val je op en dat werkt positief op de klandizie. Net dat stapje extra om de klanten te plezieren. Maar ook de naamsbekendheid van een horeca gelegenheid dient vergroot te worden zodat iedereen het over jouw tent heeft.

Zorg voor net dat stapje extra met de roerstaafjes van Relatiegeschenk4you. De plastic staafjes kunnen wij namelijk personaliseren met de naam van jouw horeca gelegenheid, een leuke slogan of logo. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een speciaal evenement ( bijvoorbeeld een cocktail avond of feestweek) extra aandacht te geven met de grappige roerstaafjes. De roerstaafjes met logo vallen zeker op en wat ook nog fijn is, ze kosten niet al te veel. Laat je feest of evenement goed draaien met de roerstaafjes uit onze collectie.

Bel of mail snel met het support team van Relatiegeschenk4you, zij helpen u graag verder en informeren u over de diverse mogelijkheden van bedrukking.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur enĀ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.

video