Glazen, kopjes en meer

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Roerstaafje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
rietjes set BamStraw
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
rietjes in doosje
10 werkdagen vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
bamboe rietje set BooSip
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Borrelglas, 28ml SONGO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Koffieglas met handvat Vardez 180 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Koffieglas met handvat Vardez 300 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering
Glas Cuba
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Drinkglas 300ML PONGO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Theeglas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Conisch glas, 300ml RONGO
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Waterfles 500ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief gravering

Glazen bedrukken

Of u nu een cadeau nodig hebt voor collega's, relaties, klanten of anderen, een mooi glas kan altijd . De producten in deze categorie zijn duurzaam en worden bedrukt met uw tekst, logo of ontwerp. Daarnaast gaan de producten vele jaren mee en ziet men iedere keer weer u naam of logo. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden van bedrukken. We zorgen ervoor dat u een mooi stuk servies krijgt.

De glazen en kopjes zijn onderverdeeld in diverse sub categorieën. Wij benomen hieronder de diverse subcategorieën die er zijn in onze webshop.
1.¬  Glazen en karaffen. Alle glazen gemaakt van glas, zoals longdrinkglazen, bierglazen of theeglazen kun je hier vinden. Ook de karaffen die wij in onze collectie hebben staan hier.
2. Plastic glazen. Alle plastic glazen zoals doorzichtige bierglazen en frisdrankglazen van plastic staan hier in deze categorie.
3. Kop en schotels. De sets met kop en schotels voor ene lekker bakje koffie of thee zijn in deze subcategorie te vinden
4. Roerstaafjes. De roerstaafjes voor inje ice tea of cocktail hebben we in deze categorie ondergebracht.


Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.


¬