Opvouwbare waterflessen

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Waterzak met karabijn haak 500 ml leeg
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Opvouwbare waterfles
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Opvouwbare drinkfles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Opvouwbare drinkbeker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
opvouwbare beker Medigo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Opvouwbare drinkbeker van RVS
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
Drinkfles van silicone
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering

Opvouwbare waterfles bedrukken

Een super handig artikel die heel makkelijk mee te nemen is. De opvouwbare drinkfles is heel compact en licht. Eenvoudig mee te nemen in tas, jas, of bij je te stoppen als je gaat hardlopen bijvoorbeeld. Onderweg kun je de bidon makkelijk vullen, houd de bidon onder de kraan en je hebt een flesje water.

Dit maakt dat de waterzak ook milieuvriendelijk en duurzaam is. Nadat het drinken op is kun je de opvouwbare drinkfles opvouwen en meenemen zodat deze later weer kan worden gebruikt.

Door al deze voordelen is het een ideaal promotie artikel of relatiegeschenk. Uw logo of tekst drukken wij voor u op de drinkfles.

De opvouwbare waterzakken worden veel ingezet bij sportevenementen, concerten en schoolactiviteiten. Door het grote drukoppervlak valt uw logo zeker op. De karabijnhaak die aan de meeste van deze opvouwbare waterflessen zit is heel makkelijk. Als je waterzak gevuld of ongevuld is kun je deze vastmaken aan je riem, broek of tas. Zo heb je de waterfles direct voor het grijpen. Door de stevige schroefdop hoef je niet bang te zijn dat de fles snel opengaat, dus ook tijdens het hardlopen of in de tas blijft de waterfles stevig dicht.

In de zomer kan de temperatuur in ons land vaak snel oplopen, bij een groot evenement is het dan van belang dat iedereen voldoende vocht tot zich neemt en de mensen toegang hebben tot voldoende water. Verkoop deze waterzakken of deel ze uit en iedereen kan bij watertap punten zelf zijn waterzak vullen met water en meenemen. Dit voorkomt problemen en de waterzak is herbruikbaar. 

Daarnaast zijn de waterzakken scherp geprijsd. Je hoeft geen flesjes te kopen, de waterzakken heb je er met 1 of 2 keer gebruiken er al uit.

De voordelen van de opvouwbare waterflessen en opvouwbare waterzakken.
De opvouwbare waterflessen hebben meerdere voordelen die ze daardoor heel interessant maken als promotioneel artikel of relatiegeschenk.
Wij leggen hier de voordelen uit van de belangrijkste pluspunten.
1. Makkelijk mee te nemen. Doordat de waterflessen op te rollen en vouwen zijn, kun je ze makkelijk in een tas of jas stoppen en meenemen.
2. Praktisch toepasbaar bij een grote doelgroep. Voor bijvoorbeeld wandelaars, hardlopers, festivalgangers of kinderen is dit een makkelijk product dat je onderweg meeneemt en kunt vullen wanneer je dorst hebt.
3. Duidelijk te bedrukken. Door het platte formaat kunnen de waterflessen goed worden bedrukt en zal uw logo of naam goed te zien zijn.
4. Herbruikbaar. De waterzakken zijn vaker te gebruiken .

Neem contact op met het team van Relatiegeschenk4you voor meer informatie over de diverse drukmogelijkheden, modellen en levertijden.
Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

video