Â

Snelle Bidons

Sorteer op:
zoek
 
Bidon met rietje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Drinkfles afsluitbaar rietje
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Snel bidon bedrukken

Een korte levertijd kennen deze artikelen allemaal. Gemiddeld is de levertijd tussen de 6 en 8 dagen voor deze bidons of drinkflessen inclusief bedrukking, soms zelfs nog sneller. Er zijn plastic bidons, aluminium drinkflessen en opvouwbare drinkflessen. Ook de keuze in aantal kleuren en modellen is enorm.

Wilt u weten of de bidon van uw keuze binnen een bepaalde tijd geleverd kan worden met bedrukking neem dan contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you. Zij informeren u graag wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u snel een bedrukte bidon nodig? pak dan je telefoon en bel ons, wij doen ons uiterste best om de bidons snel en mooi gedrukt op tijd bij onze klanten aan te leveren.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.