Waterfles bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Fles Dinsak
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
TIP!
eiwit shaker met zeef, 700 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 140 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
drinkfles, RPET
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
RPET drinkfles met fliptop ALABAMA
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Glazen drinkfles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
Sky drinkfles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
sportfles Lurok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Spring 600 ml Tritan drinkfles
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Glazen drinkfles 500ML
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren
Fles Abdel
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Fles Filix
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Tritan met PP drinkfles (850 ml)
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Bidons en waterflessen bedrukken

Relatiegeschenk4you heeft een groot assortiment aan bidons en waterflessen. Bidons van plastic en aluminium en opvouwbare waterflessen.
De kleuren en,modellen zijn eindeloos. Ook kun je bij een aantal bidons zelf de kleuren samenstellen door keuzes te maken uit dop, deksel en houder.

Voor alle doelen zijn er wel bidons te verzinnen. Bidons voor sport en spelevenementen maar ook waterflessen geschikt om mee te nemen naar werk en school. Daarnaast zijn er speciale waterflessen waar je bijvoorbeeld fruit in kan doen zodat je water een extra smaak krijgt.

Uiteraard staan wij u met raad en daad ter zijde bij het kiezen van de bidon of waterfles voor uw uw organisatie of evenement. Mail of bel Relatiegeschenk4you voor advies en verdere informatie.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.