Â

Wintertextiel

Sorteer op:
zoek
 
Regenjas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Sjaal gerecycled
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Gebreide wintermuts
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. borduren maximaal aantal drukkleuren: 11
Bontmuts
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Regenjas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Omkeerbare regenjas
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Winter artikelen met logo

Wanneer de winter in aantocht is en de dagen en nachten kouder worden dan zijn onze winterse artikelen een gewild product. Onze mutsen, sjaals, handschoenen en oorwarmers zijn niet alleen een gepast geschenk voor relaties maar ook voor eigen werknemers.

Naast de losse mutsen, sjaal en handschoenen hebben we ook winterse sets. Ook bieden we in deze categorie regenjassen en poncho's aan.

Relatiegeschenk4you kan de mutsen, sjaals en handschoenen bedrukken of borduren met uw logo of reclame. Zo heeft u een warm relatiegeschenk voor uw relaties of medewerkers in de winter.

Als het najaar zijn intrede doet en het weer kouder en natter wordt dan komen ook alle winterse artikelen en kleding weer te voorschijn. Lekker ingepakt naar buiten zodat je zelf warm en droog blijft. Daar spelen wij met de producten uit deze categorie op in. Zachte fleece mutsen, sjaal en handschoenen of juist sjaals, mutsen en handschoenen van gebreid materiaal. Als het maar lekker warm is. Ook een poncho of regenjas die je droog houdt bij een regen bui komt dan van pas.

Deze comfortabele artikelen dragen prettig en zorgen voor een behaaglijk gevoel. Als relatiegeschenk doen de winterse artikelen het ook goed. Werken u medewerkers veel buiten dan zijn ze zeker blij met een warme muts en sjaal. U maakt u waardering voor hen kenbaar door ze een muts, sjaal of handschoenen kado te doen. Wanneer u deze bedrukt of borduurt met uw logo dan zorgt u tegelijkertijd voor eenheid en maakt u reclame voor uw eigen bedrijf. Ook voor relaties is dit een waardevol geschenk.

Wanneer u en evenement organiseert en er wordt veel regen verwacht dan zorgt u voor een positieve verrassing door poncho's en regenjassen uit te delen. Iedereen blijft droog en u kunt uw naam of logo op een groot aantal poncho's en regenjassen of de verpakking ervan drukken.