Handschoenen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
handschoen touch Actium
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
touch screen handschoenen voor kinderen Pigun
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Handschoen voor touchscreen bediening
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Handschoenen Touch screen
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Handschoenen Fleece
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
RPET touchscreen handschoenen Demsey
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Handschoenen bedrukken
In de winter, maar ook vaak in de herfst of de lente doe je ze nog aan, handschoenen.
Het weer in Nederland is onvoorspelbaar en grillig. Het is daarom prettig om goed voorbereid te zijn en handschoenen bij je te hebben. Maak gebruik van deze gewilde accessoire en geef het weg als relatiegeschenk. Wij hebben handschoenen in vele vormen, maten en kleuren. Gebreid of van fleece gemaakt.

Veel handschoenen kunnen worden bedrukt met uw reclame of van een reclame borduring worden voorzien.
Informeer bij uw contactpersoon van Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden van het bedrukken of borduren van de door u gewenste handschoenen.

Als onderdeel van een winterse set waar ook een sjaal of muts deel van uit maken of los, u vindt bij ons een ruim assortiment aan handschoenen die gemaakt zijn van fleece of gebreid materiaal. Twee materialen die ervoor zorgen dat je geen koude en verkleumde handen krijgt. In de winter kan het flink vriezen en dan heb je al snel last van koude handen. Gun uw medewerkers en relaties ook lekker warme handen en geef ze handschoenen als relatiegeschenk.

De handschoenen zijn te bedrukken met uw eigen logo of bedrijfsnaam. Ook is het mogelijk om een borduring op de handschoenen aan te brengen. Hiervan doen wij u graag offerte. Bij een borduring gaan we uit van het aantal steken dat we nodig hebben en die rekenen wij uit op basis van uw logo of uw naam.

Heeft uw een bepaald idee of doel met de handschoenen? Wij denken graag met u mee en geven u alternatieven of meer informatie omtrent de mogelijkheden. Neem daarom contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij zijn zeer ervaren en zullen u met veel plezier behulpzaam zijn. Pak dus de handschoen op en bel of mail ons voor meer informatie over de door u gewenste handschoenen.

Wanten bedrukken
Bent u op zoek naar een uitstekende manier om uw klanten warm en uw winst warm te houden? Een manier om dit te doen is het uitdelen van gratis promotionele handschoenen en wanten. Het winterseizoen komt eraan en daarmee de behoefte aan wat warme kleding en accessoires zoals handschoenen, mutsen en sjaals. Waarom niet anticiperen op de behoeften van uw klanten met een gratis paar handschoenen met logo of wanten? Zodra deze handschoenen bedrukt zijn met uw bedrijfsnaam, logo en eventueel website URL, kunt u ze uitdelen aan uw klanten en prospects. Het is een uitstekende manier om een reputatie en naamsbekendheid op te bouwen.

Handschoenen met logo

Met een relatiegeschenk zo universeel en handig als een handschoen kun je echt niet de fout ingaan. Kunt deze promotionele give aways met uw eigen logo of naam laten bedrukken voor een zeer interessante prijs. De technologie die wordt gebruikt om deze promotionele handschoenen te maken en te distribueren is efficiënter dan ooit. Een passend relatiegeschenk voor de winter die zeker in uw marketingstrategie zal passen..
Wie houdt er niet van warm te blijven tijdens het ijzige winterseizoen? De speciaal bedrukte handschoenen zijn een geweldige manier om uw klanten te laten zien dat u om hun welzijn geeft. Uw belangrijkste zorg is het opbouwen van een langdurige relatie met uw klanten. Door hen een passend geschenk te geven die ze dagelijks kunnen gebruiken zullen ze de relatie met uw bedrijf nog meer waarderen.
Het beste nieuws van alles is dat deze promotionele handschoenen slechts het topje van de ijsberg zijnmet betrekking tot het winterseizoe. Er is een hele lijn van winterse artikelen beschikbaar voor u om uit te kiezen. Wat te denken van oorwarmers, sjaals en mutsen met logo. U kunt uw klanten dus ook een set cadeau doen waar alles op elkaar is afgestemd. Het maakt niet uit wat uit deze categorie geeft alle artikelenz zijn van goede kwaliteit en kunnen wij afstemmen op uw wensen en voorzien van uw logo, ontwerp of tekst. Op deze manier zullen de relatiegeschenken u een lange periode voorzien van gratis publiciteit.

Touchscreen handschoenen

Handschoenen als relatiegeschenk zijn een geweldig artikel, helemaal als die de vingers van uw klanten en relaties warm houdt. Daarnaast zijn uw klanten helemaal blij zijn als ze ook nog door kunnen gaan om hun touchscreen apparatuur te bedienen. De vingers van de handschoenen zijn voorzien van een speciaal laagje waardoor je makkelijk je smartphone of tablet kunt blijven bedienen. Warme handen en blijven appen, scrollen, mailen en filmpjes kijken. Zo sla je twee vliegen in één klap. Bedruk de handschoenen met uw logo en u blijft in beeld!

Meer weten over al onze handschoenen? Neem een kijkje in onze uitgebreide categorie handschoenen. We hebben de handschoenen in vele kleuren, materialen en toepassingen. Ook zijn er sets mogelijk met bedrukte mutsen en sjaals.