Storm paraplu

Sorteer op:
zoek
 
paraplu Panan XL
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
BlueStorm paraplu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
Yfke 30'' stormparaplu
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
paraplu Avignon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8

Storm paraplu bedrukken

Een paraplu die bestand is tegen het regenachtige maar ook winderige weer van Nederland is een Storm paraplu. Zoals de naam het al zegt is zijn deze paraplu's windbestendig doordat ze gemaakt zijn van stevig materiaal. Zowel het handvat als het scherm zijn van windvast materiaal dat in veel gevallen zelfs windkracht 10 kan weerstaan.

De stormparaplu kan Relatiegeschenk4you bedrukken met uw logo of tekst op een segment van het scherm. Wij hanteren all-in prijzen wat betekent dat prijs inclusief bedrukking in 1 kleur op 1 segment is en ook overige drukkosten zijn gedekt.
Natuurlijk kunt u ook meerdere segementen van het scherm laten bedrukken of het scherm met meerdere kleuren laten bedrukken.

Relatiegeschenk4you informeert u graag over de verschillende paraplu's, prijzen en bedrukkingsmogelijkheden. Neem contact met ons op via info@relatiegeschenk4you.nl of bel met 0546-433120. Wij staan u graag te woord.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de samplevideo