Paraplu's bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Paraplu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
paraplu Mint
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
paraplu Ziant
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
automatische paraplu Henderson
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Ida 3 sectie opvouwbare paraplu
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Golfparaplu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
BESTSELLER
Paraplu met gebogen steel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Paraplu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Paraplu
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Oho 2 sectie opvouwbare paraplu
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
paraplu Typhoon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Paraplu met houten handvat
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Paraplu bedrukken

Staan er klanten in de zaak en komt de regen met bakken uit de lucht, geef ze dan een paraplu met uw logo mee. U bent klantgericht en maakt reclame. Zeker weten dat deze klanten terugkomen. Als relatiegeschenk zijn paraplu's voor regenachtige dagen en parasols voor zonnige dagen graag gezien.

Bedrukte paraplu's inzetten als promotieartikel geven net dat beetje extra klasse. In ons assortiment zijn de paraplu's zeer goed vertegenwoordigd. Van kleine en compacte paraplu's tot stevige storm paraplu's. En dat in vele kleuren, maten en kwaliteiten. Het is maar net wat u wilt .Relatiegeschenk4you zal de paraplu of parasol bedrukken met uw naam en/of logo.

In een land waar we te maken hebben met verschillende seizoenen die vaak ook nog zeer grillig verlopen kun je niet zonder een goede paraplu. En niet eentje, nee het liefst meerdere. Een voor in de auto, een voor thuis en een voor in de tas. Omdat we in Nederland te maken hebben met regelmatige regenbuien en hoosbuien hebben we een uitgebreid assortiment aan paraplu's. Want afhankelijk van het weer of de omstandigheden is er een andere paraplu nodig.

Een kleine en compact paraplu neem je makkelijk mee in je tas. Maar als je met zijn tweetjes de hond gaat uitlaten in de regen, dan is een extra grote paraplu wel nodig. Als het echt flink tekeer gaat kun je het beste een storm paraplu nemen. Deze is extra stevig en zorgt ervoor dat de paraplu niet dubbelklapt. En de ene persoon vindt een automatische paraplu fijner terwijl de andere zweert bij een handmatige bediening. Ook zijn er varianten met een houten steel of een metalen steel. Daarnaast kunt u kiezen uit paraplu met een fraai gebogen handvat of een strak recht handvat.

Er is enorm veel keuze op het gebied van paraplu's. Dat komt omdat dit een relatiegeschenk is waar u uw klanten en relaties echt een plezier mee doet. Door het grote drukoppervlak valt uw logo of naam extra op en is een paraplu dus een ideale reclamedrager.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample


video