terug

Bedrukt schort als relatiegeschenk

Het aantal restaurants, bistro’s en eettentjes is de laatste jaren sterk gestegen. Dit komt omdat we met zijn allen steeds makkelijker worden in het uit eten gaan en bestellen van eten. Aan de andere kant is het samen koken en culinair bezig zijn ook enorm gegroeid. Koken en goed eten is hot!

Meer aandacht voor eten

Er wordt meer tijd en aandacht besteed aan eten en de keuze aan ingrediënten  is vele malen groter geworden. Ook door de vele kookprogramma’s en de hippe kok’s van nu, komen we meer uit onze comfortzone en durven we meer op het gebied van koken en bakken. De tijd van een bord met aardappels, groente en vlees is voorbij. Naast dat het eten er goed uit moet zien en lekker moet smaken, besteden we ook meer aandacht aan de aankleding. De tafel moet mooi gedekt zijn met een fraais servies en bestek. En ook de kok of kokkin presenteert zich graag verzorgd.

Schorten bedrukken

De trend voor koken zien wij ook terug in de vraag naar schorten. Deze is de laatste jaren ook sterk gestegen. Steeds meer bedrijven en organisaties organiseren een kook workshop of een culinaire evenement. Een schort is dan een handig en mooi relatiegeschenk voor de deelnemers. Door het schort te bedrukken met uw eigen logo, tekst of slogan, versterkt u het teamgevoel en hebben de deelnemers ook een mooi geschenk voor thuis. Als ze thuis het schort voordoen zullen ze weer terugdenken aan uw leuke evenement.

De keuze is reuze

Er is genoeg keuze als het op schorten aankomt. In vele kleuren, modellen en materialen zijn er schorten te krijgen. Dus ook voor uw bedrijf zit er een passend schort bij. Wij kunnen het schort bedrukken maar ook voorzien van een borduring. Het is net wat u zelf mooi vindt. Uiteraard informeren wij u graag over de mogelijkheden die er zijn op het gebied van schorten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@relatiegeschenk4you.nl


geschreven door Saskia Bloemers - 21-01-2020 12:46

laatst geupdate op : 19-04-2024 05:42

tags :