Kruiken & Hotpacks

Sorteer op:
zoek
 
heat pack Kison
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
heat patch Grup
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Heatpad
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Ronde PVC hot/cold pack
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Vierkante PVC hot/cold pack
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
hot-cold pack Pikur
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Koel-/Warmtepad
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Koel-/Warmtepad
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Koel-/Warmtepad
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Kruik of warmte pad bedrukken

Brrrr, wanneer je tot op het bot verkleumd bent door de kou in de winter, dan is een warme kruik heerlijk om je weer op te warmen. Of voor de kleintjes die zichzelf nog niet goed warm kunnen houden. We hebben ze in functionele vormgeving en in grappige vormen. Ook hebben we zogenoemde warmte pads of head packs. Dit zijn compacte pads met een vulling die je kunt opwarmen door ze in de de magnetron te doen. Door de kruik, warmte pad of de verpakking van de kruik te bedrukken, wordt het een relatiegeschenk met een eigen touch. Een kruik met bedrijfs logo zal je relaties warm houden in koude dagen. Ook voor kinderen hebben we leuke kruiken.

Door in de winter een warme kruik in je bed te leggen heb je het niet snel meer koud. Dit ouderwetse middel is na al die jaren nog steeds en probaat middel tegen koude voeten en andere ledematen. In de loop der jaren is er natuurlijk wel een en ander aan veranderd maar de functie blijft hetzelfde. De afgelopen paar jaar zijn er warmte pads bij gekomen. Deze warmte pads (ook wel head packs) zijn kleiner van formaat en eenvoudig in de magnetron op te warmen. De warmte pad wordt ook wel handwarmer genoemd vanwege zijn kleine formaat. Een warmtepad en kruik zijn een gebruiksartikel waar je het warm van krijgt..

Heat pad of hotpack met logo

Wanneer u een kruik als relatiegeschenk weggeeft weet u zeker dat uw relatie er warmpjes bij zal zitten deze winter. Relatiegeschenk4you kan de kruiken en warmte pads en hand verwarmers bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of slogan naar uw wensen. Aarzel dus niet maar neem contact met ons op om uw wensen door te spreken zodat wij de geschikte kruik met de geschikte prijs voor u kunnen vinden.

Wat zijn de voordelen van een hotpack met logo als relatiegeschenk.
Wil je een hotpack of heatpad weggeven als relatiegeschenk of promotioneel artikel dan leggen wij je graag uit wat de belangrijkste voordelen van een hotpack of heatpad zijn.
1. Duidelijke functie. De functie van een heatpad is duidelijk, de gebruiker warmte geven. Door het artikel te knakken komt de warmte vrij en kun je je handen, voeten of andere lichaamsdelen warmhouden. Ideaal als je in de ochtend langs een koud voetbalveld staat, of buiten op de markt moet werken en nog veel meer. 2. Makkelijk toepasbaar. De heatpad is geen moeilijk te gebruiken artikel. Even in de magnetron en knakken en dan komt de warmte al vrij . Dus een kind kan de was doen.
3. Herbruikbaar. De haetpads zijn herbruikbaar dus je kunt hem iedere keer weer opwarmen en gebruiken.
4. Prettig geprijsd. De heat pads zijn heel aantrekkelijk geprijsd en kunnen voor heel veel doelgroepen en doeleinden worden ingezet.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.


video