Â

Kaarsen & Lampen

Sorteer op:
zoek
 
geurkaars, vanille Shiva
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Geurkaars in blikje
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
kaars Yiren
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 2
Geurkaars Hetfil
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Geurkaarsje in glas SELIGHT
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Geurkaars Elora
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Kaars met ronde houten basis
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Kaars in glas met bamboedeksel
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
ChangingColours sfeerlamp
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
Geurkaars Vanille
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Geurkaars Vanille
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl 1 kleur opdruk
Bureaulamp met touchsensor
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 10 stuks standaard met gravering

Kaarsen bedrukken

Kaarsen zorgen voor een sfeervolle ruimte en kunnen alleen of als onderdeel van een set een intiem relatiegeschenk zijn. We hebben ook kaarsen op basis van LED verlichting. Er zijn kaarsen voor de feestdagen, met citronella tegen de muggen in de zomer en kaarsen verpakt in een mooie set. Zo zorgt u altijd en overal voor wat extra sfeer en warmte in huis. De verpakking van de kaarsen kunnen we bedrukken met een logo of tekst naar wens. Relatiegeschenk4you zorgt graag voor wat verlichting en warmte bij haar klanten en relaties. Voor een sfeervol advies over de kaarsen en de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen zodat wij u van goed advies kunnen voorzien.

Hoewel de meeste mensen kaarsen associeren met de winter worden kaarsen ook veel in de zomer gebruikt. Zo zijn citronella kaarsen in de zomer een veel gebruikt artikel op het terras om de muggen en wespen van het terras te weren. Ook worden 's avonds op de terrassen van de horeca gelegenheden de (LED) kaarsen aangezet om het terras extra sfeer te geven. De kaarsen worden ook in allerlei relax sets en sfeerset verpakt. Samen met kaarsenhouders of wierook stokjes vormen ze een mooi geheel.
De kaarsen, kaarsenhouders en verpakking van de sfeer- en relaxsets kunnen we bedrukken met uw bedrijfsnaam, slogan of logo. Een kaars met logo is zeker een goed promotioneel artikel of relatiegeschenk.

Lampen bedrukken

Daarnaast hebben we in deze categorie ook de bureau en tafel lampen ondergebracht.
We hebben meerdere lampen in ons assortiment die we in diverse kleuren kunnen leveren. Een bureau lamp of tafel lamp als relatiegeschenk geven is een origineel kado. U zult zeker opvallen met deze eye catcher. Daarnaast kunt u natuurlijk allerlei inhakers verzinnen die een koppeling met uw product of bedrijf maken (steek bij ons u licht op of gaat er bij u een lampje branden). Indien u meer wilt weten over de kaarsen of lampen uit onze collectie dan kunt u altijd contact met Relatiegeschenk4you voor verdere informatie.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.