Fotolijsten

Sorteer op:
zoek
 
Magneet Fotolijst Tunip
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
fotolijst van kurk Tapex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 4
Fotolijst
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren maximaal aantal drukkleuren: FC

Fotolijst bedrukken

Een persoonlijk relatiegeschenk bedenken is niet makkelijk. Heeft u een leuk evenement gehad of een feest in het vooruitzicht ? Laat uw gasten, relaties en medewerkers niet met lege handen naar huis gaan. Geef ze een herinnering mee naar huis. Plaats een foto van het evenement of feest in een mooie fotolijst en geef deze cadeau aan het eind van het feest of evenement. Zo bent u origineel en hebben de gasten een mooie herinnering aan uw evenement. Hierdoor zullen ze zich uw evenement nog lang heugen. De fotolijst kunnen we bedrukken of graveren met uw logo. Vraag het Relatiegeschenk4you, wij zorgen voor een mooi plaatje.

De fotolijsten in deze categorie zijn heel divers, we hebben fotolijsten van plastic, metaal, hout en zelfs opblaasbare fotolijsten. Daarnaast hebben we ook fotolijsten die worden gecombineerd met andere artikelen denk aan een pennenhouder, weerstation, of klok.

Met een fotolijst geeft u een persoonlijk cadeau. Degene die dit relatiegeschenk ontvangt kan er zelf een mooie foto indoen die hij of zij zelf mooi vindt. Het is ook mogelijk om de fotolijst te gebruiken om bijvoorbeeld nieuwe producten mee te introduceren. U plaatst dan zelf een foto van het nieuwe artikel in de fotolijst die u weggeeft. Zo sla je twee vliegen in één klap. U geeft een fraai cadeau en zet uw nieuwe product nog eens extra in the picture.

Uiteraard kunnen wij de fotolijst voorzien van een persoonlijke tint. Dit doen wij door uw logo, bedrijfsnaam of slogan op de lijst te drukken of te graveren ( graveren is alleen bij metalen lijsten mogelijk). Neem gerust een kijkje in deze categorie en kies de lijst die het beste bij u past. Het team van Relatiegeschenk4you zal u graag terzijde staan bij de keuze en adviseren waar mogelijk.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.