Deken bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Picknickdeken als isoleerdeken
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
BESTSELLER
deken Menex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal drukkleuren: fc
fleecedeken Mountain
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Fleecedeken
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Fleecdeken
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Grote Fleece deken Nashville
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Fleece deken
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Huggy deken met hoes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 4
Fleece deken met draagband
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
2 in 1 fleece deken/ kussen Radcliff
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief borduren
Fleece deken met beer
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
RPET fleece reisdeken MUSALA RPET
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Picknick kleed bedrukken

Een heerlijke picknick in het bos of op het gras kan natuurlijk niet zonder een mooi picknick kleed. De plaids zijn gemaakt van fleece en in diverse kleuren te verkrijgen.
Een origineel relatiegeschenk dat kan worden bedrukt met uw logo of reclame.
Ook is het mogelijk om de plaids te voorzien van een borduring. Dit is geeft de plaid een luxieuze uitstraling en de borduring kan in meerdere kleuren worden uitgevoerd. Met een fraai picknickk kleed voorzien van een borduring of bedrukking doet u uw relaties een groot plezier. Plaids bedrukken kunt u aan Relatiegeschenk4you overlaten, wij doen het graag en goed, Relatiegeschenk4you sterk in bedrukt werk!

Op een warme voorjaarsdag of een gezellige zomeravond nog even naar het strand of het bos, dan neem je snel een picknick kleed mee. Maar de picknick kleden( ook wel plaid of deken genoemd) kun je voor veel meer gelegenheden gebruiken. Als lekkere warme deken op koude dagen bijvoorbeeld of als sierkleed op bed of bank. De picknick kleden zijn een multifunctionele deken en kunnen voor meerdere doeleinden dienen. Ze zijn gemaakt van zachte fleece stof en in verschillende kwaliteiten te bestellen. Er zijn ook fleece dekens in meerdere heldere kleuren te bestellen en ook dekens met een ruitmotief. Er zijn picknick kleden waaraan een band is gemaakt met een handvat zodat het kleed makkelijk mee te dragen is.

Deken met logo

De picknick kleden kan Relatiegeschenk4you voor u bedrukken met het logo, de naam of slogan van uw bedrijf. Dit kan rechtstreeks op het kleed, maar bij de modellen met een handvat, kan ook het handvat worden bedrukt. Het is ook mogelijk om de picknick kleden te voorzien van een borduring. Omdat de prijs van een borduring afhankelijk is van het aantal steken kunnen wij u pas een passende aanbieding doen indien wij weten hoe groot u de borduring wilt en hoe het borduursel er uit komt te zien. Neem daarom contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren ver de diverse mogelijkheden met betrekking tot de dekens en plaids.

Plaid bedrukken

Een plaid met log weggeven is een heel mooi geschenk voor uw relaties, meedwerkers of prospects. Iedereen die een mooi plaid van u krijgt zal er blij mee zijn. In elk interieur zie je tegenwoordig wel een mooie plaid liggen. Ze stralen warmte en gezelligheid uit. Maar dat is het niet alleen, het ligt ook heel plezierig en lekker cosy onder een plaid. En ook in de auto zie je dat mensen vaak standaard een plaid bij zich hebben. Als je onderweg stopt en even wilt pauzeren, kun je makkelijk op het plaid zitten. Of als je iets breekbaars wil vervoeren wikkel je het in een plaid. Voor veel doeleinden dus geschikt een deken of plaid.

Wat zijn nu de pluspunten van een plaid als relatiegeschenk?
Wij informeren u verder over de belangrijkste pluspunten van een plaid als relatiegeschenk.
1. Een luxe geschenk. Dit is geen goedkope weggever maar een mooi en luxe geschenk die degene die de plaid van u ontvangt ook zeker zal weten en waarderen.
2. Bedrukken of borduren. De plaid kan worden bedrukt of van een borduring worden voorzien met uw logo of bedrijfsnaam. Zo blijft uw naam voor altijd verbonden aan het mooie geschenk. Elke keer wanneer ze de plaid pakken zien ze uw naam.
3. Voor veel doeleinden geschikt. Omdat er veel verschillende plaids zijn met diverse vormen en functies, kunt u een plaid uitzoeken die past bij uw bedrijf of doel.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.