Â

Snijplank bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Kelnermes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Plank Condax
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. gravering
snijplank Xaban
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren maximaal aantal drukkleuren: 1
Snijplank Janet
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. lasergraveren
snijplank van bamboe
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met gravering
snijplank Shiba
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
snijplank Bubula
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
Bamboo tapas en snijplank
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Graveren
Bamboe kaasplank
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Pizza en serveerplank
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met gravering
Bamboo Board snijplank
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. Graveren
Serveerplank DIYU
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief graveren maximaal aantal drukkleuren: 1

Kaas set met logo

U wilt uw relaties een luxe cadeau geven dat ze ook dagelijks kunnen gebruiken maar ook een bepaalde luxe uitstraalt. Denk dan eens aan de kaasplanken en kaas sets van Relatiegeschenk4you. Wij hebben meerdere kaas sets in ons assortiment, vaak een kaasplank met een kaasschaaf, rasp of kaas mes.

Zo heeft u echt een relatiegeschenk in handen dat leuk is om weg te geven en erg leuk om te krijgen. Natuurlijk wilt u ook graag dat uw relatie zich blijft herinneren dat zij dit geschenk van u heeft gekregen. Wij bedrukken de kaas sets daarom dan ook met het door u gewenste logo, bedrijfsnaam of slogan. Bekijk de artikelen in deze categorie en maak een keuze.

Door de populariteit van koken en lekker eten is ook de vraag naar fraaie relatiegeschenken op het gebied van koken en lekker hapjes toegenomen. De tijd dat wij alleen Nederlandse Gouda kaas aten, ligt al ver achter ons. Het assortiment in de kaaswinkel is enorm en we proberen graag eens wat anders.

Tijdens een feestje of gewoon op een zaterdag avond is het lekker en gezellig om een plankje met lekkere kazen neer te zetten. Door de groeiende vraag naar luxe geschenken voor in de keuken en bij de borrel hebben wij ons assortiment van kaasplanken ook uitgebreid. Omdat de kaasplanken meestal als set worden verkocht en er ook kaasmessen, schaven en raspen bij worden geleverd, heb je al snel een mooie set. Die sets zijn natuurlijk uitermate geschikt om cadeau te doen aan relaties, medewerkers en klanten.

Wanneer u een kaasplank of set heeft gezien en hier vragen over heeft kunt u altijd contact met ons support team opnemen. Zij hebben namelijk kaas gegeten van deze kaas artikelen en helpen en adviseren u graag over de artikelen. Relatiegeschenk4you kan de kaasplanken bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, zo blijft u lang in het geheugen van uw relaties.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.video