Schoenenpoets sets

Sorteer op:
zoek
 
BESTSELLER
Schoenenpoets
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Schoenpoetsset
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Schoenpoetsset Grenoble
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Schoenpoetsset
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Schoenpoetsset
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Schoenpoetsset Cannes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief graveren

Schoenpoetsset bedrukken

De eerste indruk bij een ontmoetingis bepalend. Meestal zorgen we ervoor dat onze kleding tip top in orde is, maar onze schoenen vergeten we vaak. Geef daarom de luxe schoenpoets sets van Relatiegeschenk4you weg aan uw relaties als relatiegeschenk. Handig voor thuis en op kantoor. Zo komt u altijd op uw best onder de mensen. Wij bedrukken of graveren de koffer met uw logo of reclame-uiting. Wanneer u een luxe kado wilt geven, dat past in een tijd waarin we het uiterlijk en goede uiterlijke verzorging op prijs stellen dan hebt u met de schoenpoets sets in deze categorie een zeer treffend relatiegeschenk. Dit is pas een origineel relatiegeschenk, waar nog lang over gepraat zal worden.

De gezegden "Kleren maken de man"en "iemands kleding bepaald het aanzien dat hij krijgt" zijn al decennia lang gezegden die op waarheid berusten. Immers ons brein bepaald bij een eerste ontmoeting in enkele seconden in welke klasse wij iemand schalen. En de kleding en schoenen die iemand draagt is daarbij van zeer groot belang.
En dan maakt het niet uit of het over mannen of vrouwen gaat. Bij beide is kleding van zeer grote invloed van het beeld dat mensen van hen krijgen.
Het is dan ook zonde dat de kleding voldoende aandacht krijgt maar de schoenen net te weinig. Zij maken het plaatje compleet, of net niet.
Door de kleding te complementeren met zorgvuldig gepoetste schoenen is de outfit geheel in stijl.

Een fraaie schoenpoets set is dan ook een welkom relatiegeschenk voor de drukbezette zakenman of vrouw. Want het poetsen van de schoenen wordt nog wel een vergeten. Op deze manier kunnen ze vlug de schoenen oppoetsen en zal uw naam in verband worden gebracht als redder in nood.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬