Schoenenpoets sets

Schoenenpoets sets

Sorteer op:
zoek
 
Schoenpoetsset Cannes
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief graveren
Schoenpoetsset Grenoble
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Schoenpoetsset
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Schoenpoetsset
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Schoenpoetsset
6-8 werkdgn eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Schoenpoetsset
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Schoenenpoets
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 300 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
schoenensmeer Coundy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Schoenpoetsset bedrukken

De eerste indruk bij een ontmoetingis bepalend. Meestal zorgen we ervoor dat onze kleding tip top in orde is, maar onze schoenen vergeten we vaak. Geef daarom de luxe schoenpoets sets van Relatiegeschenk4you weg aan uw relaties als relatiegeschenk. Handig voor thuis en op kantoor. Zo komt u altijd op uw best onder de mensen. Wij bedrukken of graveren de koffer met uw logo of reclame-uiting. Wanneer u een luxe kado wilt geven, dat past in een tijd waarin we het uiterlijk en goede uiterlijke verzorging op prijs stellen dan hebt u met de schoenpoets sets in deze categorie een zeer treffend relatiegeschenk. Dit is pas een origineel relatiegeschenk, waar nog lang over gepraat zal worden.

De gezegden "Kleren maken de man"en "iemands kleding bepaald het aanzien dat hij krijgt" zijn al decennia lang gezegden die op waarheid berusten. Immers ons brein bepaald bij een eerste ontmoeting in enkele seconden in welke klasse wij iemand schalen. En de kleding en schoenen die iemand draagt is daarbij van zeer groot belang.
En dan maakt het niet uit of het over mannen of vrouwen gaat. Bij beide is kleding van zeer grote invloed van het beeld dat mensen van hen krijgen.
Het is dan ook zonde dat de kleding voldoende aandacht krijgt maar de schoenen net te weinig. Zij maken het plaatje compleet, of net niet.
Door de kleding te complementeren met  zorgvuldig gepoetste schoenen is de outfit geheel in stijl.

Een fraaie schoenpoets set is dan ook  een welkom relatiegeschenk voor de drukbezette zakenman of vrouw. Want het poetsen van de schoenen wordt nog wel een vergeten. Op deze manier kunnen ze vlug de schoenen oppoetsen en zal uw naam in verband worden gebracht als redder in nood.