Pleisters & EHBO

Sorteer op:
zoek
 
pleisters in doosje Bandy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
Cassette met 5 pleisters
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Pleisterdoosje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
Pleistermapje 6 pleisters
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Doosje met pleisters
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
EHBO setje in cassette
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Blikje met 20 pleisters
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
EHbO set
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
EHBO-set bestaande in etui
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
EHBO setje waterdicht
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
EHBO setje in blik
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Eerste hulpset, karabijnhaak
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Pleisters bedrukken

Dit is nu een product dat je pas mist als je hem nodig hebt. Het gemiddelde gezin moet er flink van inslaan, want niets troost zo goed als een pleister op de wond en een kus van papa of mama.
Maar ook voor onderweg is een EHBO set zeer handig om bij je te hebben. Het is zelfs verplicht om in de auto bij je te hebben.
Dus bestaat uw doelgroep uit gezinnen of bent u actief in de medische sector, automotive, verzekeringen (of daaraan gerelateerd) dan zijn pleisters in een mapje of een EHBO set een zeer passend relatiegeschenk dat ook nog eens verzorgende uitstraling heeft. Natuurlijk bedrukken wij de pleistermapjes met uw logo of reclame boodschap.

'Een ongeluk zit in een klein hoekje' is een bekend gezegde. Maar dat is wel degelijk zo. Op de meest onverwachte momenten kan je ineens een pleister of zelfs een EHBO doos nodig hebben. Wat is het dan fijn om deze in je nabijheid te hebben.

De pleisters en EHBO dozen zijn ook door de marketing afdelingen gevonden om als relatiegeschenk of promotiemiddel in te zetten bij tal van marketingacties en evenementen. De mapjes en doosjes met pleisters geven makkelijk weg, zijn eenvoudig mee te sturen en te verpakken bij bestaande artikelen. Daarnaast kan er op eenvoudige wijze worden ingespeeld op een actueel thema of problematiek ( 'als pleister op de wond'). De EHBO dozen en etuis zijn er in diverse groottes en prijsklassen. Van zeer compact tot zeer uitgebreid. Maar een EHBO doos geef je ook echt iets substantieels en onderscheidend.

Zowel de pleistermapjes als de EHBO dozen zijn door Relatiegeschenk4you te bedrukken met uw eigen logo of reclame. In aantal gevallen is zelfs bedrukking in full colour mogelijk. Neem voor advies en verdere inlichtingen vrijblijvend contact met ons op.

Het gebruik van EHBO-artikelen zoals pleisters met het logo van uw organisatie / afbeelding erop gedrukt als een relatiegeschenk is een ietwat basale maar evenzo verbazingwekkend cadeau.¬ Dit is niet alleen een slimme gedachte om de mensen te helpen, maar daarnaast is een EHBO set of pleister met logo bedrukt wat we als geheel nodig hebben, want zorg is het ding dat we nodig hebben.¬ Zoals we waarschijnlijk weten, is eerste hulp een fundamentele behoefte als het gaat om enig letsel, maar we kunnen het ook in ons voordeel gebruiken door ons te concentreren op het helpen van mensen, zodat we deze¬  in ons eigen voordeel kunnen gebruiken .
¬ 
Voorkeuren voor het¬ gebruik van EHBO-artikelen¬ :
¬ 

¬ 
Waarom is het zo handig om EHBO-artikelen als iets speciaals te gebruiken?
¬ 
Dus, in de nasleep van het ervaren van de aandachtspunten en het gebruik, kan het gebruik van bedrukte EHBO-artikelen zoals pleisters met je logo een slimme zet zijn om je reclamedoelstellingen te bereiken.¬ Stel je voor dat iemand een kleine snee krijgt of gewond raakt en je rent om het¬ EHBO-kin of de pleisters te halen en je zult op dat moment zo dankbaar zijn voor die eerste hulp.¬ Zie je!¬ Dat is de manier waarop deze presentatie werkt.¬ Als u het juiste item kiest voor uw tijdelijke geschenk, zullen de resultaten op dat moment schokkend verbluffend zijn.¬ Om precies te zijn, het zal een domino-impact hebben, zoals van de ene persoon naar de andere, enz.
¬ 
Efficiënt item:
¬ 
Een andere motivatie waarom u deze pleisters en andere EHBO-sets kunt gebruiken om uw naamsbekendheid te verbeteren, is dat ze u niet veel zullen kosten.¬ De artikelen hebben een perfecte prijs en kwaliteitsverhouding en zijn verkrijgbaar in diverse prijscategorieën.
¬ 
Maak van uw klanten uw gezin:
¬ 
Een relatiegeschenk is niet alleen een geschenk voor uw klanten, relaties en medewerkers maar het helpt ook bij het opbouwen van een band van vertrouwen tussen uw organisatie en de individuen die het krijgen.¬ Daarom is het een ander voordeel om eerste hulp te verlenen met het logo van uw organisatie als een relatiegeschenk.
¬