Reiskussen bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
Serenity oordopjes
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
BESTSELLER
slaapmasker Asleep
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Reis set Yorder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
reis set Yorder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
nek kussen Traveller
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Nekkussen Orléans
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
BESTSELLER
Nekkussentje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
RPET-reiskussen Vildex
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: FC
reis set Plonet
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Reisset met kussen en slaapmasker
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Miami jersey reisset
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Reisset met nekkussen, slaapbril en waszak
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 25 stuks standaard met 1 kleur opdruk

Bedrukt nekkussen

Ik ga op reis en neem mee.... een comfortabel nekkussen. Maak het uzelf makkelijk tijdens een lange reis of op vakantie met het nekkussen. Dit kussen ondersteunt de nek, het hoofd en schouders en daarmee u hele lichaam. U kunt heerlijk uitrusten. Door het zachte fluwelen materiaal aan de buitenkant van de reiskussens lig je altijd lekker. Voorzien van een logo is dit een geliefd relatiegeschenk. Wij hebben de kussens in diverse varianten en modellen. Uiteraard bedrukken wij de kussens ook voor u met een bedrijfsnaam, tekst of logo. Relatiegeschenk4you heeft in deze categorie verschillende soorten kussens, neem gerust een kijkje in ons assortiment.

Een artikel dat vooral op reis zeer gemakkelijk en handig is. In het vliegtuig, maar ook in de trein, bus of in de auto. Door het kussen op te blazen en om de nek te doen krijgen je hoofd en je schouders veel rust. Hierdoor rust je lekker uit of kun je zelfs slapen. Voor vakantiegangers en mensen die veel reizen dus een fijn relatiegeschenk.
De kussens zijn verpakt in een hoes en kunnen dus eenvoudig worden opgeborgen. De kussens hebben een fluweelachtige buitenkant die erg zacht en comfortabel aanvoelt. De kussens zijn met een paar diepe teugen op te blazen en direct te gebruiken.

Dit unieke relatiegeschenk is geschikt voor voor onder andere reisorganisaties, verzekeraars, busbedrijven en vliegbedrijven. Maar ook bedrijven die zich helemaal niet met reizen bezig houden geven deze nekkussens weg. De bedrijven hebben klanten die veel reizen voor hun werk en daarom geven zij hen een bruikbaar en praktisch relatiegeschenk.

De nekkussens uit deze categorie bedrukken wij met een logo, tekst of reclame uiting die u wenst. Heeft u advies nodig, neem dan contact op met ons en wij adviseren u graag.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample