Beursartikelen

Sorteer op:
zoek
 
vegan
Promotierol dextrose
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 20000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
vegan
Promotierol mint dextrose
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 5000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
vegan
Pepermuntpakje met tablets
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 20000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
vegan
Zakje met 2 st. druivensuiker
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 5000 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
HALLIGEN balpen transparant
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
HALLIGEN balpen HC
72 uurs service vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
TIP
pen Lumpy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Chocolade tablet 10,5 gr.
20 werkdagen eerder in overleg vanaf 3000 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
MAG Twist balpen zilver
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
MAG Twist balpen frosty
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
vegan
Promotierol mint dextrose
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 2500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
muntenhouder Nelly
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Beursartikelen bedrukken

U neemt binnenkort deel aan een beurs of evenement of organiseert een bijeenkomst.
Dan bent u vast op zoek naar artikelen die u kunt weggeven aan de bezoekers. Of het nu gaat om goedkope give-aways voor alle bezoekers om zo uw naam en product onder de aandacht te brengen of om een fraai relatiegeschenk die u aan uw vaste relaties kado wilt doen, wij hebben ze! In deze categorie geven we wat voorzetjes van artikelen die vaak worden ingezet als relatiegeschenk voor beurzen, evenementen en meetings. In de aparte categorieën van de betreffende artikelen vindt u nog meer van dit soort geschenken. Uiteraard bedrukken wij deze beurs artikelen met uw naam of logo.

Heeft u relatiegeschenken gezien en heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u advies over de door u uitgekozen producten, bel of mail dan met Relatiegeschenk4you. Onze ervaren medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden. Bel met 0546-433120 of mail naar info@relatiegeschenk4you.nl

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.