Pasen

Sorteer op:
zoek
 
Paashaasje op promotiekaart
10-20 werkdagen vanaf 540 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paashaas in doos
10-20 werkdagen vanaf 360 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paaskalender met chocolade
10-20 werkdagen vanaf 330 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paashuis gevuld met chocolade
10-20 werkdagen vanaf 270 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Brievenbusgeschikt
Paasgeschenk Vrolijk Pasen
2-3 weken eerder in overleg vanaf 70 stuks standaard onbedrukt
Staande box met Paashaas
10-20 werkdagen vanaf 300 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paashaas in blik
10-20 werkdagen vanaf 100 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paashaas in kartonnen doos
10-20 werkdagen vanaf 506 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paasgeschenk Bloemetje voor Jou
2-3 weken eerder in overleg vanaf 72 stuks standaard onbedrukt
Paashaas in doos Maxi
10-20 werkdagen vanaf 92 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Paaseieren Lindt in eierdoos
10-20 werkdagen vanaf 216 stuks standaard full colour bedrukt Maximaal aantal kleuren: FC
Brievenbusgeschikt
Paasgeschenk Eitjes Post
2-3 weken eerder in overleg vanaf 72 stuks standaard onbedrukt

Pasen

De zon breekt weer door en de temperatuur gaat omhoog, gelukkig het voorjaar komt er weer aan. Na de winter is iedereen weer toe aan een lekker voorjaarzonnetje, de vogels die fluiten en de natuur die wakker wordt. Deze tijd valt gelijk met Pasen. Pasen vieren we altijd in maart of april. Wat is er nu mooier om je medewerkers en relaties een leuk voorjaarsgeschenk te geven. Gewoon om aan te geven dat je ze waardeert. Je blij bent met hun inzet en loyaliteit en er naar uitziet om samen flink aan de slag te gaan.¬ Je kunt dit natuurlijk combineren met Pasen, een lekkere chocolade paashaas, een fraai paaspakket of een mand met eitjes. Er is van alles mogelijk op het gebied van voorjaars artikelen en paas artikelen.
Relatiegeschenk pasen
Waarom een geschenk met Pasen denk je misschien. Het kerstpakket of kerstgeschenk is bij iedereen bekend en wordt door bijna alle bedrijven weggegeven. Dat is een instituut op zich. Maar een cadeau in het voorjaar is niet standaard bij veel bedrijven en daardoor een hele leuke verrassing. Je onderscheid je hiermee en geeft je relaties en medewerkers een onverwacht moment van waardering. Je zit al een tijd in het nieuwe jaar, de lange winter is voorbij en iedereen heeft zin in het voorjaar en de zomer. Dan kun je met een vrolijk voorjaars cadeau jezelf onder de aandacht brengen.
Het hoeft dus niet alleen voor je medewerkers te zijn, je kunt ook je klanten hiermee verrassen. Zomaar of als onderdeel van een actie, mailing of reclame. Iedereen vindt het leuk om een cadeautje te krijgen. Zeker als her ook nog lekker, handig of mooi is.

Paashaas bedrukken

Een cadeau die het altijd goed doet rond de paasdagen is een cadeau waarin chocolade zit. Wat te denken van een paashaas van chocolade of chocolade eieren. Deze kun je leuk verpakken in een fleurige doos of verpakking. De chocolade verpakking kunnen wij voor je bedrukken met jouw logo of opdruk. Zo maak je er een geheel eigen paas geschenk van. Zo heb je een lekker en opvallend geschenk. Die niet zal worden vergeten, maar opgepeuzeld wordt door degenen die dit cadeau krijgen. Het leuke is dat veel van dit soort geschenken wordt gedeeld met het gezin. Wanneer je thuiskomt met een zak chocolade paaseitjes of een grote paashaas, dan zal de rest van het gezin daar ook van smullen.

Daarnaast kun je ook met pasen een voorjaarspakket weggeven. Denk dan aan een pakket dat bijvoorbeeld gevuld is met eieren, paasbrood en andere leuke items. Ook hebben we zakjes met bloembollen in ons assortiment die je kunt weggeven.
Al met al is het voor jaar een geweldig moment om medewerkers, relaties en klanten te verrassen met een fraai presentje. Het hoeft niet groot te zijn, het gaat om een passen geschenk waarmee je de mensen verrast en tevens het bedrijf op een positieve manier naar voren brengt.

Een aantal paas artikelen bedrukken wij met je eigen logo of ontwerp. Andere paasartikelen zijn meer pakketten die niet bedrukt worden maar voorzien zijn van een voorjaars of paas uitstraling (zoals een afbeelding met eieren, paashaas, geel of ontluikend voorjaar erop).
Mocht je nog geen goed beeld hebben van wat je wilt, dan denken wij graag met je mee. Niet alle geschenken die we kunnen leveren staan in onze webshop. Dit heeft ermee te maken dat het er zoveel zijn dat de shop anders veel te traag en onoverzichtelijk wordt. De belangrijkste artikelen staan erop. Heb je dus een idee, leg het aan ons voor, dan gaan we kijken of we dit idee kunnen verwezenlijken en zo een geweldig paasgeschenk voor je kunnen realiseren.

Over ons

Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur en¬ mogelijkheden van bedrukken. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Op basis van uw wensen, doelstellingen en budget zoeken wij artikelen en leggen die aan jullie voor. Ben je enthousiast over de artikelen dan laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst erop gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. U kunt na het zien van de digitale drukproef nog wijzigingen aanbrengen. Wij veranderen kosteloos de digitale drukproef tot deze naar tevredenheid is. Dus wilt u toch een andere logo, andere drukkleur of zoiets dergelijks dan is dat mogelijk.
Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.

Tegenwoordig krijgen we ook vaak de vraag of we ook de artikelen kunnen versturen naar de individuele adressen van de medewerkers of relaties. Dat is ook mogelijk. Wij kunnen de artikelen per stuk verpakken en versturen. Vraag ons naar de mogelijkheden en prijzen.

Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample (het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.
¬ 
¬