Oranje artikelen

Sorteer op:
zoek
 
fluit Claxo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
clapper Maracaná
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
handenklapper
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
sambabal Zigi
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Evenementenhand groot
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Koffie / Bier dienblad
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Non-woven stadionkussen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
beachball set Tarik
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
foam hand Zacky
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 1
Dienblad festival Cups 18cl-33cl
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
stadion kussen Rostel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard bedrukt met 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Zitkussen Manchester
10 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Oranje artikelen bedrukken

Hup holland hup, laat de leeuw niet in zijn hemdje staan! Of er nu een EK, WK of, Olympische Spelen voor de deur staat, wij moedigen ze enthousiast aan.
Lift mee op dit enthousiasme en plezier uw klanten door ze een¬ relatiegeschenk, promotieartikel¬ of promotioneel artikel te geven met een oranje tintje.

Als sport vereniging of bedrijf kunt u natuurlijk ook uw logo of reclame op fan artikelen laten bedrukken. Daarnaast hebben wij in al onze andere categorieën ook veel artikelen die in oranje of Nederlandse kleuren zijn te verkrijgen. Relatiegeschenk4you zorgt voor het bedrukken van¬ al deze artikelen in de gewenste kleuren voor u.

In Nederland hebben we een speciale band met de kleur oranje. Door ons koningshuis hebben we de kleur oranje geadopteert als onze kleur. En deze kleur wordt tijdens (sport) evenementen en speciale feestdagen zoals koningsdag dan ook volop uitgedragen door iedereen. De kleur oranje is volop aanwezig in ons assortiment. je komt de kleur tegen bij gewone alledaagse gebruiksartikelen zoals een paraplu, pen of tas, maar ook in deze speciale oranje categorie.

Omdat oranje de kleur van Nederland is kom je de kleur ook tegen in het logo van veel bedrijven. Zij dragen graag uit dat ze een bedrijf zijn met Nederlandse roots. Daarom hebben wij alle oranje fan artikelen in een aparte categorie geplaatst. Ook zijn speciale fan artikelen die bijvoorbeeld voor voor sportclubs kunnen worden ingezet hierbij ingezet.

De artikelen variëren van opblaasbare sambaballen, fluitjes, kussens, petjes, tassen en nog veel meer. Kijk een sop je gemak rond en je zult zien dat er vast iets voor u bij zit. Heeft u vragen of wilt u advies over de oranje artikelen of fan artikelen uit ons assortiment? Bel of mail met de medewerkers van Relatiegeschenk4you wij adviseren u graag.

Wie is Relatiegeschenk4you

Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.
¬