Duurzaam & Ecologisch

Sorteer op:
zoek
 
gerecyclede papieren balpen Lippo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
gerecyclede papieren stylus met balpen EcoTouch
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Balpen van gerecycled karton
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Gerecycled kartonnen touch pen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
zaden van wilde bloemen Lucrul
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
ARTICA balpen bamboe
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Pen van bamboe
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Houten balpen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Bamboe balpen met touch tip
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
liniaal Rubus 30
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Houten balpen
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
RPET-boodschappentas Raduin
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 1

Duurzame relatiegeschenken

In een tijd waar alles altijd beter, sneller en goedkoper lijkt te moeten komt nu een tegenbeweging. Steeds meer bedrijven, verenigingen en instellingen kiezen ervoor om producten te kopen die met respect voor de natuur zijn geproduceerd en langer meegaan. De relatiegeschenken in deze categorie zijn van gerecycled materiaal en van natuurlijke- of biologische materialen. Denk hierbij aan gerecyceld karton of papier of van hergebruik van plastic. Ook houten relatiegeschenken worden steeds vaker verkocht en hout wordt voor veel artikelen gebruikt. Geef een geschenk dat er niet alleen goed uitziet, maar dat ook op een goede manier is gemaakt met duurzame materialen.

MVO

Het maatschappelijk verantwoord ondernemen is een term die in veel bedrijven inmiddels een gevestigd onderwerp is en waar in het bedrijf uitgebreid over wordt gesproken en men een beleid voor heeft opgesteld. Het doel is meestal om dit beleid zo breed mogelijk in de organisatie uit te dragen en toe te passen. Zo ook bij de aanschaf van relatiegeschenken. Bedrijven willen graag weten waar de producten van gemaakt zijn, waar ze vandaan komen en hoe ze gemaakt zijn. Door te kiezen voor relatiegeschenken die gemaakt zijn van groene materialen zoals hout, papier of gerecycled materiaal, kies je voor duurzame geschenken.

Door te denken in milieuvriendelijke oplossingen kom je vaak op verrassende cadeaus, die naast groen en duurzaam ook uniek in zijn soort is.

RPET tassen

De afgelopen jaren is het assortiment in duurzame artikelen flink uitgebreid. Wat te denken van tassen gemaakt van RPET ( gerecyclede plastic flessen) of biologisch katoen. Ook de Oekotex gecertificeerde tassen nemen toe. De Oekotex standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker.

Ook zijn er veel meer artikelen bij gekomen die worden gemaakt van hout of bamboe in plaats van plastic. Het hout geeft de artikelen niet alleen een chique uitstraling maar zorgt ook voor een duurzamer en groener product.


Relatiegeschenk4you zal de duurzame relatiegeschenken met veel plezier voor u bedrukken met uw bedrijfsnaam of reclame. Neem een kijkje in deze categorie en laat u verrassen door deze milieuvriendelijke relatiegeschenken.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.


video