Zomerartikelen

Sorteer op:
zoek
 
strand asbak Cleansand
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
Handwaaier basic
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
waaier Stilo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Waaier van papier
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
slaapmasker Asleep
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
opvouwbare waaier
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard met 1 kleur opdruk
waaier Tela
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Reis set Yorder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
tasje Waterpro
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Waaier met groot oppervlak
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
strandkussen Blisit
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
bloemen planten kit Sober
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Bedrukken zomer artikelen

Wij hebben vele relatiegeschenken die heel geschikt zijn voor zomer acties, premiums of als cadeau in de zomer. Denk hierbij aan slippers, zonnebrillen, strandballen, petten, zonnebrandcrème en veel meer. Al deze artikelen hebben we samengevoegd in deze bijzonder categorie. Zodat u niet ver hoeft te zoeken maar in één oogopslag alle zomerartikelen bij elkaar ziet staan. uiteraard staan deze artikelen ook bij de diverse aparte categorieën. Voor het geval u daar nog dieper op in wilt gaan. De producten kunnen natuurlijk door Relatiegeschenk4you worden bedrukt met uw eigen logo of tekst. Wat is het toch altijd fijn als de zomer zijn intrede doet in Nederland. De ramen gaan weer open, korte broeken aan en de bbq opgestookt. Nederland geniet altijd massaal van de zomerse dagen. In andere landen wordt daar weleens lacherig over gedaan, maar wanneer je na een koude winter en regenachtig voorjaar de zon weer ziet en de zonnestralen je huid verwarmen wil je graag naar buiten en genieten van de zon.

Vandaar dat alle zomerse producten in de categorie Zomer artikelen ook zo goed aanslaan bij onze klanten en hun relaties. Kijk in de zomer maar eens in de schappen van de winkeliers. Bij veel producten krijg je er een zomer artikel bij of kun je sparen voor een zomers product. Je ziet dan ook dat het assortiment en de de keuze aan zomerartikelen elk jaar groter wordt. Geijkte artikelen worden in een nieuw jasje gestoken en nieuwe innovaties vinden hun weg naar de klant. Maar ook artikelen die al jarenlang in ons assortiment zitten blijven populair. Neem gerust een kijkje in ons assortiment zomerartikelen. Wilt u iets heel anders voor de zomer? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !
Wilt u een sample
Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.