Branche Zorg

Sorteer op:
zoek
 
Sticky notes 25 vel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Klapspiegelje rond Ø 6 cm
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
tandenborstel Hyron
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
pleisters in doosje Bandy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Deale lippenbalsem stick
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
papieren tas Market
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Pleistermapje 6 pleisters
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Lipbalsem stick
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Bamboe tandenborstel Boohoo
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 2
Lippenbalsem
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Zakspiegel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
pillendoosje Aspi
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Zorg artikelen bedrukken

Door het samenbrengen van allerlei artikelen die veel worden besteld door zorg instellingen hebben wij een mooi branche overzicht kunnen samenstellen.
Deze categorie bevat zorg gerelateerde artikelen die veel worden gekocht door zorg organisaties. Een breed assortiment met veel variaties. U kunt hier dus verzorgings artikelen vinden zoals pleisters, lippenbalsem en handcrème. Uiteraard verkopen wij ook veel andere artikelen aan zorg instellingen zoals tassen, snoepjes en sleutelhangers. Maar in deze categorie hebben wij bewust gekozen voor artikelen die een link hebben met zorg. Verpleeghuizen, ziekenhuizen, thuiszorg en zorgorganisaties kunnen hier veel artikelen vinden die een link hebben met hun dagelijkse werkzaamheden. Ze worden bijvoorbeeld veel gebruikt in de thuiszorg of zijn handig in het gebruik. Een relatiegeschenk of weggever voor een verpleeghuis kan natuurlijk een heel andere impact hebben dan een relatiegeschenk in de thuiszorg.

Relatiegeschenken voor de zorg

De producten die wij verkopen kunnen allemaal worden bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam. Zo geeft u een cadeau weg maar werkt u ook aan uw naamsbekendheid. Net zoals de kleur en naam van de jassen van de medewerkers gaan opvallen zullen ook de relatiegeschenken gaan opvallen. U kunt de presentjes inzetten voor uw medewerkers en cliënten maar ook om weg te geven bij beurzen, open dagen of andere evenementen. Zo zal uw bedrijfsnaam steeds meer bekendheid krijgen en komen de cli9ënten vanzelf naar u toe, omdat ze uw naam en logo herkennen. En herkenning geeft een vertrouwd gevoel en vertrouwen. Dat is waar u naar op zoek bent.

Wilt u advies over welk artikel het beste past bij uw organisatie, doelgroep of budget? Neem dan contact op met de mensen van Relatiegeschenk4you. Wij adviseren u graag en kunnen u informeren over de diverse bedrukkingsmogelijkheden en levertijden.

Werkzaam in de zorg en op zoek naar een leuk en passend idee? Voor beurs, evenement of als give away voor medewerkers? Neem dan eens een kijkje in deze categorie. Wij hebben veel geschenken die een link hebben met de zorg en daar op een ludieke wijze op inspelen. Ook zijn er veel artikelen die praktisch toepasbaar zijn in het dagelijkse verkeer in de zorginstelling.

Geef de hardwerkende medewerkers in de zorg eens een pluim met een fijne handcreme of een zachte lippenbalsem. Niet duur en leuk om weg te geven.
Alle artikelen kunnen worden bedrukt met uw eigen tekst of logo. Zo bouwt u aan uw naamsbekendheid.
Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.
¬