Branche Bouw

Sorteer op:
zoek
 
rolbandmaat i.v.v vrachtauto 1 m Symmons
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Sleutelhanger Helm met flesopener
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
rolmaat Harrol 1m
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
1,5 meter meetlint Buenos Aires
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Rolbandmaat, 1 meter
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
SmartKey multitool
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. Graveren Max. aantal drukkleuren: 1
BESTSELLER
meetlint Rapid
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC
Multifunctionele tool TOOLIE
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
Saki 15 in 1 tool card
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
multi tool Willys
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren maximaal aantal drukkleuren: 1
Sleutelhanger Mini Duimstok
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
meetlint Grade 3M
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Bedrukte relatiegeschenken in de bouw

De bouwwereld is een zeer diverse branche waarin een grote verscheidenheid aan bedrijven actief is. Bedrijven die veel overeenkomsten hebben maar ook veel verschillen. Voor relatiegeschenken zijn hier ook veel verschillende mogelijkheden. Praktische en handige artikelen zoals gereedschap, emmers en rolbandmaten. Maar ook producten die de link met de bouwwereld op een andere manier leggen. Denk hierbij aan stress artikelen in de vorm van een hamer, of een sleutelhanger/opener in de een bouwhelm. Uiteraard bedrukken wij uw geschenk met uw logo, zodat u uw relaties een passend geschenk kunt geven.

De prijs van onze artikelen is inclusief kleurbedrukking aan 1 zijde en overige (druk)kosten.
Er komen geen instel-, cliche-, film- of handlingkosten meer bij!
Gratis thuisbezorgd bij een orderbedrag vanaf € 500,00 in Nederland (daaronder € 10,00 verzendkosten). Vanuit België of Duitsland bestellen? Neem contact met ons op.

In deze categorie kun je allerlei bouw gerelateerde relatiegeschenken vinden. Dit zijn onder andere rolbandmaten, multitools, schroevendraaiers, meetlinten en nog veel meer. De bouw is een brede branche waar heel veel variaties op te bedenken zijn. Je kunt het zoeken in gereedschap die je voorziet van je eigen logo of tekst maar je kunt ook kiezen voor een grappige verwijzing naar de bouwwereld. Je kunt dan denken aan sleutelhangers met een helm, openers in de vorm van een hamer of zaklampen met een multitool.

Je vindt dus niet alleen in deze categorie allerlei bouw relatiegeschenken maar ook in andere categorieen zijn fraaie relatiegeschenken te bedenken die in de bouw passen. en het mooie is er zijn relatiegeschenken te bedrukken in alle prijsklassen. Van kleine sleutelhanger met een waterpas tot luxe gereedschapsset in een koffer.
Heeft u vragen over de bouw gerelateerde artikelen? Bel of mail dan met de medewerkers van Relatiegeschenk4you, zij helpen en adviseren u met alle plezier.

Wie is Relatiegeschenk4you

Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een¬ ¬  onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.
¬