Branche Auto

Sorteer op:
zoek
 
sleutelhanger Truck
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Vrachtwagen mintdispenser
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
ABS gordelsnijder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: Full colour
vegan
Autospiegelhanger met mints
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
antistress auto Jimmy
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
Luchtverfrisser voor in de auto
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Anti-stress Beetle
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
TIP!
Auto noodzaklamp
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Trechter Uitvouwbaar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
telefoon houder voor in de auto
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Auto organizer
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 5
Auto zonnescherm Harmuny
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk

Auto branche bedrukken

Artikelen die gerelateerd zijn aan de autobranche heeft Relatiegeschenk4you in vele maten en vormen.
Je kunt dan denken aan producten die je kunt gebruiken in de auto zoals een ijskrabber, zonnescherm of oplader. Maar we hebben ook een variëteit aan artikelen die in een auto vorm zijn verpakt. Denk bijvoorbeeld aan snoepjes in een plastic autootje, een anti stress auto of een spaarpot auto.

Over ons
Relatiegeschenk4you is een toonaangevend bedrijf op het gebied van promotionele artikelen en relatiegeschenken. Al jarenlang leveren wij deze artikelen tot tevredenheid van vele klanten. Wij adviseren u dan ook graag over de diverse promotionele artikelen en relatiegeschenken die wij in ons assortiment hebben. Want er zijn ontzettend veel verschillende producten en deze verschillen vaak in materiaal, uitvoering, kleur enĀ bedrukkings mogelijkheden. Wij begrijpen dan ook dat veel klanten door de bomen het bos niet meer zien. Maar niet getreurd, u helpen vinden wij juist het allerleukst! Samen met u gaan wij op zoek naar het artikel dat het beste past bij uw bedrijf of organisatie.

Als we deze gevonden hebben laten we vooraf een digitale drukproef maken. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarop een foto van het gekozen artikel te zien is met uw logo of tekst er op gemaakt. Zo krijgt u een indruk hoe het artikel er uit komt te zien met uw logo er op. Deze digitale drukproef mailen wij naar u voor akkoord samen met de orderbevestiging. Nadat u akkoord heeft gegeven op de digitale drukproef en orderbevestiging start het productieproces. Als de artikelen bedrukt zijn, worden ze ingepakt en versturen wij ze naar u.
Natuurlijk mag u ons altijd vooraf om informatie, advies, prijzen, voorraden en levertijden vragen. Graag zelfs, zo komt u niet voor verrassingen te staan. Ook is het mogelijk om een onbedrukte sample te bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u de vorm, kleur en kwaliteit van het materiaal beoordelen. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample. Dus aarzel niet maar bel of mail ons voor advies en informatie.

Voor elke gelegenheid of organisatie is er wel een passend artikel welke Relatiegeschenk4you kan bieden. Wat te denken van een parkeerschijf voor bedrijven waar net een blauwe zone is ingesteld of een ijskrabber bij een autoruitenherstelbedrijf. Relatiegeschenk4you adviseert u graag over de mogelijkheden en indien u dat wenst sturen wij u graag een sample zodat u zelf onze goede kwaliteit kunt testen.

Bedrukken en bestellen

Wanneer u een keuze heeft gemaakt uit ons assortiment kunt u eenvoudig uw bedrukte artikelen bestellen. De prijzen in onze webshop zijn inclusief bedrukking in 1 kleur en instelkosten. In sommige gevallen zijn de producten inclusief full colour bedrukking. Per artikel staat duidelijk hoeveel kleuren bedrukken er inclusief is.
Na ontvangst van uw order, vragen wij om uw logo of tekst en maken wij een digitale drukproef. Wij mailen de drukproef naar u en na uw akkoord gaat het drukproces in werking. Als de artikelen klaar zijn worden ze naar u verstuurd.