USB laders & USB hubs

USB laders & USB hubs

Sorteer op:
zoek
 
TIP!
USB ventilator TATSUMAKI
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
Oplaad hanger Human
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
USB-oplaadkabel Scolt
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. graveren max. aantal drukkleuren: 1
Laadkabels Parets
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
4 in 1 oplaadkabel type C
7-9 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
BESTSELLER
USB Hub SQUARE
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
USB-Hub
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Inductie-oplader
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Draadloze oplader
10 werkdgen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
Tarwestro/ABS oplader
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
USB hub Weeper
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. graveren Maximaal aantal drukkleuren: 1
Rond draadloze oplader UVE CHARGING +
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Draadlopze oplader bedrukken

Een USB hub, usb lader of usb stekker is een bruikbare accessoire bij je Ipad, tablet, Ipohne of smartphone. Nu kun je overal je telefoon of tablet opladen. Maak van deze moderne toepassingen een handig relatiegeschenk of promotieartikel. Uw logo kan op dit vaak toegepast gebruiksartikel. Uw relaties zullen blij zijn met dit handige en praktische cadeau en het graag gebruiken. Het bedrukken van de USB accessoire kunt u aan ons overlaten.Een USB hub, usb lader of usb stekker is een bruikbare accessoire bij je Ipad, tablet, Ipohne of smartphone. Met een draadloze oplader, kun je overal je telefoon of tablet opladen. Maak van deze moderne toepassingen een handig relatiegeschenk of promotieartikel.

Uw logo kan op dit vaak toegepast gebruiksartikel. Uw relaties zullen blij zijn met dit handige en praktische cadeau en het graag gebruiken. Het bedrukken van de USB accessoire kunt u aan ons overlaten.

Een USB poort is een algemene poort die bij bijna alle mobiele telefoons, tablet, Mp3/4 spelers, Ipods, E-readers en meer gebruikt worden. Dat maakt dat artikelen met een USB poort makkelijk gebruikt kunnen worden voor al deze artikelen. En dat is erg prettig omdat het aantal artikelen in deze range toeneemt per huishouden en het als onprettig wordt ervaren om overal een apart kabeltje voor te moeten gebruiken. Wanneer de USB poorten universeel zijn dan kun je een accessoire voor veel meer electronica gebruiken en dat maat de toepasbaarheid wordt verhoogd.

In deze categorie vindt u allemaal artikelen die gelinkt zijn aan het gebruik van een mobiele telefoon, tablet en andere mobiele apparatuur. Ze bieden een oplossing voor een probleem of zorgen voor verder gebruiksgemak van de apparatuur.

Wij kunnen ons voorstellen dat u door alle artikelen en de verschillende toepassingen door de bomen het bos niet meer ziet. Wij informeren u dan ook graag over de gebruiksmogelijkheden en toepasbaarheid. Neem contact met ons op en stel ons uw vraag wij zoeken het graag voor u uit.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.