Smartphones houders en hoezen

Smartphones houders en hoezen

Sorteer op:
zoek
 
webcam locker Fildon
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: fc
CrisMa Smartphonehouder visitekaartje
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard met 1 kleur opdruk
mobiele houder Quiton
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk max. aantal drukkleuren: 4
mobiele houder Hunabik
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
mobiele telefoonhouder Laxo
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Multifunctionele sleutelhanger Glasgol
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
ring voor mobiele telefoon Pashel
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur druk maximaal aantal drukkleuren: 4
Sleutelhanger Zeke
10-12 werkdagen, eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
mobiele telefoon houder Barry
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 1
sleutelhanger met telefoon houder Rufa
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 2
Telefoon kaarthouder
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief full colour opdruk Maximaal aantal drukkleuren: Full Colour
mobiele telefoonhouder Daminus
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: FC

Smartphone accessoires

De huidige generatie telefoons ontwikkelt zich steeds verder en neemt steeds meer taken over van 'ouderwetse' artikelen zoals de agenda en de klok. Door de enorme groei van het aantal telefoons, is er een geheel nieuwe markt ontstaan. De accessoires rondom de telefoon. Deze beschermen de telefoon of helpen bij de bediening ervan. Bijna iedereen met een mobiele telefoon of smartphone gebruikt ze.
Denk aan een hoes voor de Iphone of Galaxy telefoon, een lader of een kabel.
Wij hebben veel universele producten die op elke mobiele telefoon kan worden toegepast maar ook accessoires die voor een specifiek type telefoon zijn.
Geef een origineel en opvallend relatiegeschenk, een telefoonaccessoire bedrukt met uw logo.

De mobiele telefoon is niet meer uit ons dagelijks leven weg te denken. Circa 20 jaar geleden hadden we nog nooit van een mobiele telefoon of smartphone gehoord, tegenwoordig is de telefoon niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving.
De meeste mensen kunnen geen dag zonder hun smartphone of mobiele telefoon en hun zakelijke leven en sociale leven ligt plat als de telefoon er niet is.Dat maakt ook dat er steeds meer accessoires en hulpmiddelen voor de mobiele telefoon bijkomen. Een hele nieuwe markt die sinds een aantal jaren flink floreert. Ook in de relatiegeschenken zijn accessoires voor smartphones en mobiele telefoons sterk in opmars. Er zijn ontzettend veel varianten en modellen in de telefoons. Voor de grootste en populairste telefoons zijn er specifieke accessoires. Denk hierbij aan de accessoires voor Iphone en Samsung telefoons. Hiervoor zijn er bijvoorbeeld hoesjes en covers van plastic, vilt of stof, standaards en kabels en veel meer. Maar er zijn ook veel accessoires die voor alle telefoons en smartphones te gebruiken zijn.

Wie is Relatiegeschenk4you
Relatiegeschenk4you is al vele jaren actief als organisatie in promotionele artikelen en relatiegeschenken. Wij leveren bedrukte en onbedrukte relatiegeschenken aan bedrijven en organisaties. In al die jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgedaan en kunnen u dus goed adviseren over de vele artikelen. Zoals bijvoorbeeld het materiaal van het artikel, de mogelijkheden van bedrukken (of graveren of borduren), de levertijden en voorraden. Wij vinden dit vaak ook het leukst aan ons werk, de klanten net even dat stukje extra geven. Liever aan het begin wat extra aandacht zodat aan het eind de klant zeker tevreden is.
Ook is het mogelijk om bij ons een onbedrukte sample te bestellen om zodoende de kwaliteit van het artikel en de kleur zelf te beoordelen, voordat u tot koop overgaat.


Indien u een mooi artikel heeft uitgezocht maken wij van te voren altijd een digitale drukproef. Een digitale drukproef is een voorbeeld waarbij uw logo of tekst op een afbeelding van het uitgezochte artikel wordt geplaatst. Zo krijgt u een indruk van hoe het geheel er uit komt te zien. Pas na uw akkoord op de digitale drukproef start het productieproces. Nadat de artikelen zijn bedrukt en verpakt worden ze naar u toegestuurd.

Uiteraard staan wij ook voor u klaar voor allerlei andere informatie denk hierbij aan verdere informatie over mogelijkheden van bedrukken of graveren, voorraden, prijzen en levertijden. Wij zoeken het graag voor u uit zodat u van te voren weet wat er allemaal mogelijk is. U kunt bij ons ook een   onbedrukte sample van een artikel bestellen. Een onbedrukte sample is het artikel dat uw wilt zonder de bedrukking. Zo kunt u het artikel beoordelen op zijn kleur, vorm, maart en kwaliteit. Er zijn kosten verbonden aan het versturen van een sample ( het kost ons namelijk ook geld) maar als u het artikel daarna bestelt crediteren wij de kosten van de sample.