Schoudertassen & Strandtassen

Sorteer op:
zoek
 
tas Blaster
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
tas Shopper
12 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Katoenen tas, 140 gr/m² ZEVRA
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
tas Tucson
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8
Gerecycled denim toilettasje STYLE POUCH
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Stevige canvas boodschappentas RASSA COLOURED
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Schoudertas Gibraltar
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Boodschappentas van 200 gr/m² BOREALIS
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
Katoenen strandtas in blauw of rood
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
RPET vilten boodschappentas DUO INDICO
6-8 werkdagen vanaf 50 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Michelle strandtas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 1 drukkleur
Strandtas met koord MENORCA
6-8 werkdagen vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4

Schoudertassen en draagtassen bedrukken

Gooi hem maar over je schouder, de schoudertassen en strandtassen van Relatiegeschenk4you!

Naast dat het een zeer praktisch relatiegeschenk is en voor veel doeleinden geschikt, is het ook een reclamedrager pur sang. Niet alleen degene die hem krijgt ziet uw naam en logo, maar als hij of zij er mee rondloopt, zien ook anderen uw naam en logo.
Standaard bedrukken wij de schoudertassen en strandtas met 1 kleur aan 1 zijde, uiteraard behoort bedrukking met meerdere kleuren en aan 2 zijden ook tot de mogelijkheden. Vraag de medewerkers van Relatiegeschenk4you naar de mogelijkheden en prijzen.

Draagtas met logo

Wat kleine boodschappen meenemen of wat informatie meegeven? Gebruik de handzame en praktische draagtassen en schoudertassen uit ons assortiment. De schoudertassen en draagtassen hebben lange hengsels waardoor je ze makkelijk over je schouder hangt. Bij bijvoorbeeld een beursbezoek is een schoudertas erg handig om interessante informatie in te vergaren en tijdens een meeting kun je je notitieblok er in kwijt.

De schoudertassen en draagtassen verkopen wij dan ook veel aan bedrijven en organisaties die deelnemen aan een beurs of een meeting organiseren. Door hun klanten en prospects een tas mee te geven met hun brochures erin ontzorgen ze de klant en kan de klant de informatie makkelijk meenemen.

Daarnaast is een tas natuurlijk een perfecte reclame drager. Door het grote platte oppervlak komt uw logo of naam goed tot zijn recht en is deze prominent aanwezig op de tas. Hierdoor ziet iedereen uw naam en logo en dat is toch de bedoeling.

Strandtas bedrukken

Wil je een wat grotere tas met lekker veel ruimte en net wat luxer? Kijk dan eens bij de strandtassen. Deze ruime tassen zijn gemaakt van sterk materiaal, hebben handige hengsels en zijn vaak nog voorzien van extra vakken of een rits. Dus ja inderdaad zeer handig voor naar het strand of zwembad. Maar ook als vakantie tas of voor de was. Multi inzetbaar dus en dus een cadeau van formaat.

Wilt u tassen bestellen of heeft u andere vragen over onze schoudertassen? Het team van Relatiegeschenk4you zit klaar om al uw vragen te beantwoorden, neem dus snel contact met ons op.

Met onze jarenlange ervaring in de markt van relatiegeschenken en promotionele artikelen kunnen wij u goed adviseren en informeren. Wilt u meer weten over het materiaal van een artikel of de mogelijkheden van bedrukken, borduren of graveren. Vraag het ons wij denken graag met u mee. Ook kunnen wij u verder helpen bij de levertijden, voorraden en meer. Ook bij tassen is er vaak meer mogelijk dan je denkt. Heeft u een artikel sneller nodig, bel dan snel, wij kunnen vaak nog iets regelen waardoor de tassen sneller dan gedacht bij u kunnen worden afgeleverd. Uiteraard met een bedrukking er op. Maar ook zonder bedrukking kunt u tassen bij ons bestellen.

Bij een tas kun je vaak kiezen uit bedrukken op 1 zijde of 2 zijdes en in 1,2,3 of 4 kleuren. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om de tassen in full colour te laten bedrukken middels een digitaal druk. Vooraf maken wij altijd een digitale drukproef voor u zodat u een beeld heeft hoe uw logo of ontwerp er uit komt te zien op de tas. Na uw akkoord start het productieproces.