Plastic tas & Venstertas

Sorteer op:
zoek
 
tas met 2 vensters A5 ONBEDRUKT
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks Onbedrukt
tas met 2 vensters A4 ONBEDRUKT
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks Onbedrukt
Transparante promotietas (A5)
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
tas met 2 vensters A5
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC
Transparante promotietas (A4)
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 1
tas met 2 vensters A4
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Tas met venster bestellen

Is er geen tijd meer om tassen te laten bedrukken? Of wilt u kunnen wisselen met de reclame-uitingen op uw tas? Bestel dan snel de luxe plastic tassen met een venster.
Deze tassen hebben aan beide zijden een venster waar u een A4 of A5 formaat papier in kunt doen. Zo kunt u snel uw tassen voorzien van een door u gewenste reclame-uiting of logo. Natuurlijk kunnen wij de papieren ook voor u bedrukken en in de vensters stoppen. Het is maar net wat u wil.

De tassen zijn er in 2 formaten en meerdere kleuren. Bestel de tassen met venster bij Relatiegeschenk4you, wij leveren ze snel bij u af
Regelmatig tassen nodig maar elke keer voor een ander doel of wilt u regelmatig wisselen van reclame? Dan kunt u deze tassen wel gebruiken. De plastic tassen zijn gemaakt van stevig transparant plastic en hebben aan beide zijdes een extra venster. In deze vensters kunt u een papier stoppen. Dit papier kunt u bedrukken met elke bedrukking die u wenst. Zo kunt u elke keer wisselen. Een meeting, beurs of bijeenkomst? Voor elke meeting maakt u een andere tas. Het is zelfs mogelijk om per persoon een tas te maken. Dat is pas persoonlijk.

Wij kunnen de onbedrukte plastic tassen met venster al binnen 3 dagen bij u afleveren. Daarnaast is het ook mogelijk om door Relatiegeschenk4you de A4 of A5 formaat papieren te laten bedrukken en in de tassen te stoppen. De keus is aan u.

Vragen over de onbedrukte plastic tassen met venster? Neem contact op met de medewerkers van Relatiegeschenk4you zij informeren u graag over de mogelijkheden.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.