Non woven tas bedrukken

Sorteer op:
zoek
 
RPET boodschappen tas Rester
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk
BESTSELLER
Non woven tas uitgestanst handvat 90 gr/m2
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Shopper winkeltas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal 4 drukkleuren
BESTSELLER
Nonwoven tas lange hengsels
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk maximaal aantal drukkleuren: 4
Non Woven Schoudertas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Non Woven Schoudertas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Non Woven Schoudertas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Non Woven Schoudertas
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Versnet voor groeten en fruit
10 werkdagen, eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard met 1 kleur opdruk
Non-woven boodschappentas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Zeus non woven conferentietas
6-8 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
Non Woven tas Nivala
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk

Non woven tas bedrukken

Non-woven tassen zijn tassen van materiaal dat niet geweven en ook niet gebreid is. Het materiaal wordt direct als vezel in een vlies gelegd en aan elkaar verbonden. Het materiaal kan zowel soepel als heel stevig zijn.

Nylon tassen zijn gemaakt van synthetisch materiaal. Het is een sterk en lichtgewicht materiaal, wat dit materiaal zeer geschikt maakt voor textiel en tassen.

U wilt een tas bestellen en bent op zoek naar een stevige tas die ook bedrukt kan worden. Een tas van non woven materiaal is stevig en soepel en kan goed worden bedrukt. Met name boodschappentassen en draagtassen worden gemaakt van non woven materiaal. De tas is licht en compact en kan makkelijk worden meegenomen.

Een nog lichtere tas is een tas gemaakt van nylon. Nylon is een zeer sterk materiaal dat zeer glad is en erg licht in gewicht. De stof wordt veel gebruikt in de textiel voor kleding en kousen, maar ook in de industrie en voor het maken van kabels. De toepassingen zijn dus zeer verschillend. Wanneer je een nylon tas uitkiest heb je een stevige tas van zeer dun en glad materiaal die erg licht is en tot een klein pakketje is op te vouwen. Die past altijd wel in een jaszak.

Non woven tas met logo

De non woven tassen en nylon tassen hebben in vele modellen, kleuren en maten.
De tassen kunnen wij aan 1 zijde of aan twee zijdes bedrukken. Door het platte en grote oppervlak kan ook de bedrukking met uw logo of naam vrij groot worden afgedrukt en dat valt natuurlijk wel op bij uw relaties.

Over het algemeen kunnen we de tassen tot 4 of 5 kleuren bedrukken. Houd altijd wel rekening dat het materiaal van de tas niet helemaal vlak is. Door het materiaal zijn sommige non woven tassen wat grover van structuur en daardoor wat bobbelig. Natuurlijk maken wij voordat de productie start een digitale drukproef van uw ontwerp op een afbeelding van de tas. Deze digitale drukproef sturen wij ter goedkeuring naar u via de mail. Pas als de digitale drukproef is goedgekeurd start het drukproces

Wilt u meer weten over onze non woven tassen of nylon tassen? Het team van Relatiegeschenk4you informeert u graag over de mogelijkheden van bedrukking.

Wie zijn wij

Relatiegeschenk4you is sinds 2013 actief als specialist op het gebied van relatiegeschenken en promotionele artikelen. In al die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opgebouwd en durven we te stellen dat we onze klanten goed kunnen voorzien van een gedegen advies. We krijgen energie van de leuke contacten met de inmiddels vele (vaste) klanten en proberen voor hen altijd het beste, leukste en goedkoopste artikel te vinden. Naast ons assortiment op de website kunnen wij aan nog veel meer artikelen komen. Heeft u dus speciale wensen laat het ons weten, wij gaan graag op zoek naar dat ene relatiegeschenk waar u naar op zoek bent !

Wilt u een sample

Als u een sample van een artikel wilt ontvangen kan dat. U kunt onbedrukte samples bestellen om de kwaliteit te beoordelen. Naast de omschrijving vindt u een bestelknop waarin u samples kunt bestellen. Indien u binnen 2 weken het artikel besteld waarvan u de sample heeft ontvangen, dan zullen wij de kosten van de sample crediteren.

Hoe werkt ons bestelproces

U heeft een relatiegeschenk gezien dat u graag wil bestellen en laten bedrukken met uw logo of slogan. Hoe werkt het? U doet uw bestelling via onze site en voegt tijdens het bestelproces uw logo in EPS, AI of PDF toe. Indien u geen logo in dit bestand heeft is een JPG van minimaal 300 DPI vaak ook goed. Wilt u alleen een tekst of een tekst toevoegen dan kunt u dit bij het vak opmerkingen vermelden. Graag ook het lettertype en de kleur waarin u de tekst wilt vermelden. Indien u geen goed logo tot de beschikking heeft dan kunt u ervoor kiezen deze door ons te laten omzetten. De kosten hiervoor bedragen € 14,50. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.
Na ontvangst van uw order en het logo en/of tekst maakt de DTP afdeling binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het bestelde artikel. Zo krijgt u een beeld hoe uw logo of tekst er op het artikel uit zal zien. Wij sturen u de digitale drukproef en orderbevestiging per mail toe voor akkoord. Na uw akkoord start het productieproces. Is het nog niet helemaal naar uw zin, geef dan aan wat er anders moet en wij veranderen het. Pas als u tevreden bent gaan we verder. De levertijd kan per product verschillen en staat per product aangegeven. De levertijd staat ook in de orderbevestiging aangegeven. Nadat de producten klaar zijn worden ze naar u toegestuurd. De track en trace wordt naar u gemaild.

Vragen of meer informatie

Indien u vragen heeft over de artikelen uit ons assortiment kunt u altijd terecht bij ons enthousiaste en ervaren salesteam. Zij informeren u graag over de mogelijkheden met betrekking tot bedrukking, levertijden, voorraden en prijzen. Ook kunnen zij een digitale drukproef vooraf voor u regelen of u adviseren over de eigenschappen van de diverse producten.